Sikkerhetskurs lastebilkran i Tønsberg

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for lastebilkran. Du må delta på sikkerhetskurs før du kan delta på praktisk opplæring lastebilkranfører. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lastebilkran finner du ved å følge linken.

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Målsettingen for kurset er å gi førere med arbeidsutstyr nevnt i §49 i «Forskrift om bruk av arbeidsutstyr» en god generell grunnopplæring i sikker bruk av dette slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 21.05.2024 (+2) 4 dager21.05.2024 (+2) 15500 kr

Zuraw samochodowy G8 "lastebilkran"

Oferujemy kursy na zurawie samochodowe G8. Celem kursu jest zapewnienie kierowcom ze sprzetem roboczym wymienionym w §49 "Przepisów dotyczacych uzytkowania sprzetu roboczego" dobrego ogólnego szkolenia podstawowego w zakresie bezpiecznego korzystania z niego, aby uniknac uszkodzen i nieszczesliwych

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 21.05.2024 4 dager21.05.2024 15500 kr

G8 Lastebilkran kontrollørkurs

Kurset går over 4 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og eksamen. Under praksisen må elevene ha på seg kjeledress / varmedress og vernesko. Dette må eleven selv ta med til kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 dager fra 18.300 kr

Instruktørkurs lastebilkran

Instruktør i sertifisert sikkerhetsopplæring for bruker av Lastebilkran G8 - modul i2.8 og i3.8.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 3 dager fra 12.400 kr

G8 Lastebilkran Ettermiddag

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran - uten G11. Målsettingen med kurset er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 22.05.2024 (+3) 2 dager22.05.2024 (+3) 5600 kr

G8 Lastebilkran Formiddag

Vi ønsker å gi kursdeltaker en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran inkl. G11 samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 17.04.2024 (+8) 2 dager17.04.2024 (+8) 5600 kr

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Målsettingen med kurset er å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner og løfteredskaper. Kurset ivaretar kravene i AML §3.2 1a og Forskrift 608, best. Nr. 555 §47- 49 vedrørende sertifisert opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 5 dager

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr G8 Lastebilkran. Når du har gjennomført praktisk bruk, skal du ha praktisk kjøreopplæring. Det gjøres hos fadder i bedrift 40 timer eller med instruktør inntil 24 timer før praktisk prøve. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 21.05.2024 6 dager21.05.2024 19190 kr

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg Avtales kr

G8 Lastebilkran - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran for bedrifter. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

G8 Lastebilkran - praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran - praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran - teori og praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran med teori og praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk- og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 28 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran modul 2.8, 3.8 og 4 - bedriftsinternt

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av lastebilkran for bedrifter. Målsettingen med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>