VIP Lashfiller - Vippeløftkurs



Kursarrangør: Byuti academy
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Kl.10:00-18:00
Varighet: 1 dag
Pris: 10500

Vi tilbyr både en-en VIP eller gruppekurs i Lash filler / vippeløft. Begge deler vil gi deg alt du trenger, men noen velger VIP kurs da det er enklere å finne en nærmere dato eller for å få kurset på engelsk.

Hvorfor ta Lash filler / Lash fillerkurs?
Dessverre så er vippeløft den behandlingen som oftest blir tilbudt uten at behandler har nok forkunnskap om verken prosessen eller produktene. Dette er fordi det har i mange år blitt reklamert med som en "enkel" behandling. Det er veldig mange jenter som har fått vippene sine ødelagt av denne behandlingen, og for oss så er det et mareritt å tenke på. Er du virkelig en profesjonell salong dersom du velger å ta i mot kunder til en behandling du ikke egentlig vet noe om?

Hva skiller Byuti academy fra andre?
Byuti academy bruker kun in Lei Lash Filler til vippeløft, og kurset holdes i samarbeid med InLei. Denne måten vippeløft vil ikke påføre vippene like mye skade som vi ser andre merker har gjort. Etter mange år i bransjen har vi vært borti mange ulike. Lash Filler er utviklet for å gjøre vippene tykkere, sterkere og for å nå sin potensielle beste standard. Det er klinisk bevist, noe som er svært viktig for at du skal kunne markedsføre denne behandlingen. Alle produkter er også utviklet i Italia noe som er sjeldent denne typen produkter.

Ved å utdanne deg hos Byuti academy vil du få følgende fordeler:
• Et alltid oppdatert internasjonalt kurs program. Vi har utviklet kurset i samarbeid med en av Europas mest anerkjente aktører, Byuti academy.
• Topp kvalitets produkter, startpakken du får på kurset holder til ca. 20 kunder. Men mye av utstyret du får er engangsinvesteringer.
• Et anerkjent diplom ved bestått eksamen, slik at du kan gjenkjennes for din utdannelse.
• Muligheter for videre samarbeid med Byuti academy.
• Rabatter og spesialtilbud på produkter og videre utdanning i skjønnhetsbransjen.

Hva vil du lære?
• Hårets biokjemi. Hva som skjer inni håret.
• Kjemisk prosess med Lash Filler. Hva er det egentlig som skjer og hvorfor fungerer det?
• Produkter, verktøy og utstyr.
• Lær om de ulike kliniske testene gjort av Lash Filler behandling.
• Forskjellen fra Lash Filler til andre vippeløft prosesser?
• Hvordan selge inn behandlingen
• Hvordan spore opp dine egne eller andre sine vippeløftfeil. Bli så profesjonell som mulig.
• In Lei fargeprosess, også for bryn.
• Behandlingsprossedyre. Viser demo + du får grundig hjelp med modell.
• Markedsføring og forretningstips.

Innhold:
10:00 - Oppmøte og introduksjon
10:30 - Teoretisk del
12:30 - Lunsj
15:00 - Modell (Vi fikser modell til deg om ikke du gir beskjed til oss om at du vil fikse selv)
17:30 - Avslutter på modeller
18:00 - Avslutning

Modell:
Vær oppmerksom på at du må skaffe en modell som du kan øve på under kurset. Modellen din må ankomme kl. 14:00 og trengs frem til kl. 17:30. Det stiller ingen krav til modellen annet en at han/hun kan ligge i 4 timer. Ikke tidligere har reagert på vipper, og vi anbefaler en person som har hatt vippe extensions før så de kjenner til opplevelsen.

Tillegg:
Vi prater litt om prosessen av Brow Filler. Hvordan bruke disse produktene til brynslaminering. Men InLei har kommet med en egen linje av brynslaminering produkter som heter Brow Bomber. Og vi anbefaler sterkt at du kurses i dette som et eget kurs. Da får du grundig gjennomgang av behandling og produkter som er anbefalt.
Eksamen / sertifisering:
Diplom fra In Lei Italy og Byuti academy

Etter kurset vil du motta:
• Fast 10% rabatt på In Lei produkter
• 20% på produkter du bestiller den første uken
• Livstidssupport hosByuti academy og av kursholder

Startpakken som inkluderer i prisen:
: Du får produkter verdi 2500 kr. Inkludert i kurset. (Inlei startpakke flasker + penn, bok, notatblokk og pose) Dette er nok til å utføre opp til 25 behandlinger. (Anbefalt pris for behandling er rundt 950 kr.) Så tjen inn produkter og kurs raskt!

Annen informasjon:
Språk:

Alle gruppekurs hos Byuti academy holdes på Norsk, dersom du ønsker kurset på Engelsk eller har vanskeligheter med å forstå alt Norsk anbefaler vi deg å booke et VIP kurs i stedet.

Inkludert i prisen:
Lunsj på kurs varierer veldig, men det blir som regel noe veldig enkelt. Byuti academy står selvsagt for dette. Gi oss beskjed dersom du skulle ha noen allergier eller om det skulle være noe annet.

Husk:
Ta med gode komfortable klær og sko, men husk at du skal se re presentabel ut for kundene. Noe til å sette opp håret, ikke ha for lange negler, og om du bruker briller ta med dette.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Veldig fornøyd med å deltatt på kurs hos Tina ? Flink til å fortelle og lære bort sin kunnskap. Passer både de som har holdt på med skjønnhet før, men også for nybegynnere anbefales!
- Veronica - Norway

Tina er flink til å dele av sin kunnskap og til å veilede på en måte så jeg fikk det "i fingrene". Jeg føler meg trygg på at jeg kan utføre en behandling alene etter endt kurs. Gleder meg til neste kurs med Tina!
- Christine - Norway

Jeg var utrolig spent på dette kurset, hadde fulgt med og ventet nesten ett år for at hun skulle komme til Molde å holde kurs. Jeg sitter igjen med at det var verdt å vente og veldig glad jeg valgte inlei og Tina! Det jeg likte best med kurset var at hun var veldig grundig og forklarte i dybden sånn at alle skulle forstå, fra nybegynnere og til de mer erfarne. Hun tok seg tid til alle og var veldig profesjonell. I ettertid av kurset har hun fulgt meg ganske tett opp, svarer kjapt på spørsmål og gir veiledning når jeg trenger det. Jeg tok også browbomber kurs og anbefaler begge varmt. Uten tvil det beste kurset jeg har vært på og uten tvil den dyktigste kursholderen jeg har vært hos.
- Josefine - Norway