Workshop - Lær å lag en rakuovn



Kursarrangør: Liv i leire
Sted: Flateby Bruk
          Akershus, Enebakk
Kursadresse: Øyerenveien 108, 1911 Flateby (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 1 dag
Pris: 8.500

Vi tilbyr workshop hvor du lærer å lage en rakuovn. Ovnen kan brukes til å brenne vanlig også, med gass. Jeg ordner alle delene og har verktøyet du behøver. Det kan være greit å være flere sammen første gangen man lager en rakuovn. Vi bruker en oljetønne. Det er max 10 plasser!

Innhold:
Du får kunnskapen til å lage flere ovner for deg selv etter endt kurs, i akkurat den størrelsen du ønsker. Jeg er også tilgjengelig for råd etter kurset. Tenkte dette kunne være noe for de som har vanskelig for å få fraktet en større ovn til seg utover i landet, og har dårlig plass til å ha en ovn. Kanskje du også er glad i å brenne ute? Ovnen vi lager er mobil og du må ha fraktmulighet etter kurset, så du kan ta den med deg. (det går fint i vanlig bil).

Jeg har lang erfaring med å brenne raku og vet hva som er praktisk. Jeg har bygget flere ovner selv. Det du får: Isolasjonsmateriale, tønne, kantaltråd, knapper i keramikk, brenner. Jeg hjelper til å borre, kappe med vinkelsliper, platesaks, osv. samt alle de nyttige rådene jeg kan komme på! (Men du utfører selv, slik at du kan være trygg på å prøve når du står på egen hånd).

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å lage en rakuovn

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper