Lær nye strikketeknikker, tips og triks! - OnlineKursarrangør: Mama E Design
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil, hvor du vil
Pris: 179 pr mnd

Vi tilbyr Strikkesøstrene - Din strikkeklubb. Lær nye strikketeknikker, tips og triks! Har du strikket rett og vrangt i "hundre år" og har lyst til å lære deg andre teknikker skikkelig? Eller kanskje du gjerne vil lære deg å strikke, men vet ikke hvor du skal begynne?

Innhold:
Det finnes jo et hav av strikkebøker, videoer og oppskrifter der ute og det føles overveldende. I Strikkesøstrene går vi gjennom et nytt tema innen strikking hver måned. Da slipper du å bli overveldet.

Har du ingen å spørre om hjelp når du står fast med strikkingen?
Forstår du ikke det som står i oppskriften? Ser det ikke riktig ut når du strikker det? Får du feil maskeantall og skjønner ikke hvorfor? Skulle du gjerne hatt en mamma, tante eller søster å spørre? I Strikkesøstrene kan du spørre om alt. Ingen spørsmål er dumme - vi har alle vært nybegynnere en gang. Jeg og de andre Strikkesøstrene heier på deg!

Nå kan du også lære deg å strikke selv avanserte strikketeknikker og få den gode mestringsfølelsen.

I Strikkesøstrene får du hver måned:
Månedens tema og videokurs:
Hver måned går vi i dybden på et nytt tema innen strikking, for eksempel flettestrikk, patentstrikk, ermestrikk, raglan osv. Du får videoleksjoner som viser deg teknikker, tips og triks som vil hjelpe deg til å bli en bedre strikker, rett og slett! Slik at du kan strikke mer av det du drømmer om.

Månedens design:
Du får oppskriften på et splitter nytt design fra Mama E hver måned! Oppskriften har som alltid detaljerte beskrivelser og teknikkbilder. I tillegg får du skritt for skritt teknikkvideoer som vil ta deg trygt gjennom oppskriften fra A til Å.

Månedens samstrikk:
Vi strikker månedens design sammen! Ved å være med å strikke månedens design, får du øvd deg på teknikkene vi går gjennom i månedstemaet. Da kan du spørre om alt du lurer på underveis og få hjelp. I tillegg er det jo utrolig inspirerende og gøy å se hverandre sine versjoner av det samme designet. Og ikke minst sosialt!

Månedens spørretime:
I denne livesendingen går vi enda mer i dybden på månedstemaet. Ofte har vi med en gjeste-ekspert på disse sendingene. Her kan du også spørre om alt du lurer på og få svar eller få demonstrert ting du synes er vanskelig. Du får selvsagt også opptak av sendingen om du ikke får sett sendingen direkte.

Månedens avsløring:
På slutten av måneden avsløres neste måneds tema og design i en egen, kortere livesending. Da kan du begynne å finne fram/skaffe garn og glede deg til neste oppskrift kommer, den 1. i neste måned! Det betyr at du får se det aller nyeste aller først, i denne eksklusive "inside information"-livesendingen.

Fantastisk fellesskap i Facebook-gruppa:
Månedens samstrikk, alle livesendingene og alt av sosialt samhold foregår i en egen lukket Facebook-gruppe. Der kan du vise bilder av det du strikker og spørre spørsmål når som helst. Vær en del av det fantastiske fellesskapet i den flotte gruppa med hyggelige, varme, omsorgsfulle og engasjerte strikkere.

Inkludert i medlemskapet hver måned:
• Tema-leksjon med månedens tema
• Nybegynnervennlig strikkeoppskrift på splitter nytt design
• Teknikkvideoer tilhørende designet
• Månedens samstrikk
• Lukket livesending med spørsmål og svar
• Hjelp, støtte og et varmt strikkefellesskap
• Tilgang til teknikkvideobiblioteket
• Grunnleggende strikkekunnskap for deg som er helt ny på strikking!

Kursholder:
Helene Nilsen Jeg gleder meg til å bli mer kjent med deg! Jeg er utdannet lærer, men nå jobber jeg som strikkedesigner og kursholder (og er firebarnsmamma!) på fulltid.
De siste fire årene har jeg designet strikkeplagg og laget oppskrifter og strikkevideoer. Jeg kvalitets sikrer også andre designere sine strikkeoppskrifter. Kvaliteten på oppskriftene er veldig viktig for meg og at de er enkle å forstå for deg som skal strikke plaggene! Dessuten elsker jeg å lage teknikkvideoer. Jeg vil at du også gjerne skal ha det gøy med strikkingen og ikke være frustrert når du ikke får til noe!

Målgruppe:
Strikk uten Stress er et komplett strikkekurs for deg som er fersk med strikkepinnene. Steg for steg-videoer og hjelp og støtte hele veien vil gi deg selvtilliten du trenger for å mestre strikkekunsten.

Inkludert i prisen:
Du får også tilgang til en eksklusiv Facebook gruppe kun for medlemmer hvor du kan spørre om alt du lurer på når som helst, og få svar og hjelp. Hver uke har vi live spørretimer hvor jeg kan hjelpe deg på direkten, og motiverende konkurranser hver uke som hjelper deg å nå strikkemålene dine.

Bonus!
Kurset Grunnleggende strikkekunnskap:

Videokurs hvor du lærer alt du trenger å vite for å komme i gang med strikkingen hvis du er helt nybegynner.

Teknikkvideobiblioteket:
Som medlem får du tilgang til det store Teknikkvideobiblioteket - et oppslagsverk med massevis av nyttige teknikkvideoer, tips og triks som vil hjelpe deg til strikkemestring.

Flere bonusoppskrifter!
Melder du deg inn nå får du oppskriften og videokurset til blant annet lappeteppet med 9 ruter i ulike typer strukturstrikk. En gylden mulighet for å lære deg flere nye strikketeknikker!

Medlemsklubben i egen app:
Med appen Kajabi kan du ta med deg Strikkesøstrene overalt. Da har du oppskriften, videoene og forumet lett tilgjengelig og du finner enkelt det du trenger når du trenger det.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Det er så hyggelig å være medlem av Strikkesøstrene. Jeg er nybegynner med å strikke og siden jeg begynte med din Salama-lue og adventskalender bare elsker jeg det (jeg er ikke så flink ennå men prøver og liker det såå mye!) Så jeg takker for en ny hobby i mitt liv. Jeg driver med terapier og resiliens & håndtering av stress og jeg synes ditt kurs og medlemsportal er et godt verktøy som jeg kan anbefale til kundene mine. Har opplevd selv at mens jeg strikker får jeg ro, glede og en veldig god opplevelse med meg selv og tiden her og nå!"
-- Sora Pacios, www.soraterapi.no

Jeg synes mye av det du har lagt ut i Strikkesøstrene er kjempekjekt. Det er gøy å følge med og plukke opp gode tips. Noe som selvsagt gir inspirasjon til å strikke noen masker på en av alle UFOene* som ligger her. For det er jo ikke nok med ett strikkeprosjekt om gangen. Jeg synes du gjør en god jobb og finner Strikkesøstrene meget inspirerende.
- Elin Marie Nicolaisen

Jeg har bare strikket rett og vrang, og foretrukket votter og lester som skal toves, fordi det skjuler feilene godt. Så kom denne adventskalenderen, der jeg mot all odds plutselig får til masse teknikker jeg aldri hadde trodd. Inspirert og motivert av mestring melder jeg meg inn i Strikkesøstrene og prøver meg på et tubeskjerf. Og nå har jeg sannelig strikket flette og LATVISK flette! På triopinner! Hvem skulle trodd!
- Jeanette Størkersen

Vis flere tilsvarende kurs: