Lær koding med Minecraft for barn (8 - 13 år) - onlineKursarrangør: Learnlink AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 måneder
Pris: 1.490 pr mnd

Vi tilbyr online-kurs i koding med Minecraft for barn. På Minecraft-kurset lærer man grunnleggende koding og matte ved å spille sammen med andre. Vi bruker det populære spillet Minecraft til kamuflert læring, slik at barna ikke engang tenker over at de blir bedre i matte!

Innhold:
Vi tilrettelegger innholdet etter barnas nivå og det kreves ingen forkunnskaper. Her er det fokus på å skape mestring fra første stund. Vi tar for oss fysikk, romforståelse, 3D-modellering og logisk tenkning i matematikkens univers. Man blir også bedre i grunnleggende matte som pluss, minus, ganging, deling, brøk, prosent og sannsynlighet.

Praktisk info:
Klassen består av 6 til 8 barn og er på nett. Alle får tett oppfølging. Klassene settes sammen slik at vi får gruppe som går godt sammen og kan samarbeide. Det eneste dere trenger er en PC (kan være både Mac og Windows) og godt humør! I pausene ser vi på Youtube-videoer og gamer sammen.

Tid:
Kurset holdes én gang i uken over en periode på tre måneder. Man kan velge mellom ukedagene mandag - torsdag og deltar i 1 time og 30 min hver gang.

Hvor:
Kurset foregår på nett gjennom vår egen videoplattform - slik at alle får den oppfølgingen de trenger og fortjener.

Målgruppe for kurset:
Online-kurset passer for barn mellom 8 og 13 år