Klassisk figurativ tegning - nybegynnere



Kursarrangør: Per Olav Olsen Studio
Sted: Kunstatelieret Per Olav Olsen
          Nord-Trøndelag, Verdal
Kursadresse: Estvoldvegen 6E, 7654 VERDAL (kart)
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du får en ny kursmodul hver uke i de første 5 ukene, men du bestemmer selv farten på når du ønsker å jobbe med leksjonene. Du får tilgang på kursets innhold og support i et helt år!
Varighet: 1 år
Pris: 9.000

Jeg tilbyr nybegynnerkurs i klassisk figurativ tegning. Jeg har gjennom et helt år (2022) brukt all min tid på å utvikle Norges første og eneste klassisk figurative tegnekurs på nett spesialtilpasset for nybegynnere. Det er et komplett nettkurs på 5 moduler, samt bonusinnhold.

Innhold:
Kurset har 5 komplette moduler som er perfekt tilpasset deg som ikke har noen erfaring med tegning fra før, men som ønsker å lære! Kurset er også ideelt for deg som har noe erfaring og ønsker å bygge opp kunnskapene videre.

Du får en ny kursmodul hver uke i de første 5 ukene, men du bestemmer selv farten på når du ønsker å jobbe med leksjonene. Du får tilgang på kursets innhold og support i et helt år!

Hva kan dette nettkurset gi deg?
Det er mange gode grunner til å ta et nettkurs i tegning, men her vil jeg belyse noen hovedpoeng:

Observasjonsteknikk:
Alle leksjonene i nettkurset har som hovedfokus å trene opp blikket og prosessere visuell informasjon effektivt.

Trene oppmerksomhet:
Kurset lærer deg en stegvis metode som gir gode verktøy til å trene oppmerksomheten og kvalitetssjekke hvert steg underveis.

Etter endt kurs vil du:
• Ha verktøyene du trenger for å bygge selvfølelse og selvtillit slik at du føler deg trygg og stødig uansett hvilke utfordringer du møter på i tegning
• Vite hvordan du kan skape dine tegninger med den presisjonen dine motiv fortjener
• Ha god kjennskap til de klassiske prinsippene som ligger grunn for figurativ kunst av høy kvalitet
• Ha et godt grunnlag om du ønsker å utvikle tegningen videre til et profesjonelt nivå

Kursprisen inkluderer:
• Tilgang på 5 moduler med innhold som dekker alt du trenger for å lære det grunnleggende i klassisk figurativ tegning
• Spesialutviklede øvelser som trener deg opp i observasjonsevne og økt nivå - steg for steg
• Tegneoppgaver med klassiske motiv, som gir en relevant og tradisjonsrik kontekst til undervisningen
• Ukentlig hjelp av instruktør slik at du får hjelp om du skulle stå fast
• Lukket Facebookgruppe med andre kursdeltakere for å dele erfaringer, utfordringer og oppturer
• Tilgang til kursplattformen og support i 1 år, slik at du får god tid til å fullføre kurset

Identifisere utfordringer og finne løsninger:
Du blir godt trent i å kunne se avvik og tenke langsiktig, med gradvis mer erfaring til å kunne løse utfordringer.

Kursholder:
Per Olav Olsen (f.04.08.1980 i Trondheim) er klassisk utdannet billedkunstner og kursholder innen klassisk figurativt maleri og tegning.

Jeg er utdannet ved det anerkjente akademiet The Florence Academy Of Art. Jeg ble uteksaminert i 2005, etter 4 års malerutdannelse.

Jeg har over 20 års erfaring i faget som maler/tegner og er en av landets mest erfarne instruktører innen en tradisjon som det finnes relativt få profesjonelle utøvere av i Norge. Jeg var også i flere år fast fakultetsmedlem og avdelingsleder ved The Florence Academy Of Art, i Firenze.

Jeg har siden 2019 vært bosatt i Stavanger, der jeg nå driver kunstatelier med diverse kurstilbud ved Elefant Workspace.

Jeg er også en erfaren portrettmaler og tar oppdrag både fra private kunder og offentlige institusjoner.

Målgruppe:
Kurset er perfekt tilpasset deg som ikke har noen erfaring med tegning fra før, men som ønsker å lære! Kurset er også ideelt for deg som har noe erfaring og ønsker å bygge opp kunnskapene videre.

Referanser:
Her kan du lese litt om hva tidligere kursdeltakere har sagt om kurset:


“Jeg har vært på en del kurs i mitt liv men ingen som ligner på det her i kvalitet og innhold. Det overgår alt jeg har vært med på. Veiledning av ypperste kvalitet, live webinar, tilbakemelding både skriftlig og visuelt vist i video. Muligheter til å ta kontakt når som helst om man står fast på Mail eller i Facebook-gruppe. Jeg anbefaler kurset til alle som har lyst til å lære klassisk figurativ tegning med en profesjonell mentor.”
Lille Merakerli, kursdeltaker, forrige kursrunde

“Hvis du tenker på at du har lyst å tegne figurativt, er Klassisk figurativ tegning av Per Olav Olsen noe jeg anbefaler deg. I dette kurset får du god hjelp av en dyktig lærer som alltid er til stede når du trenger hjelp. Jeg er nesten ferdig med kurset og må si at jeg er mektig imponert over læreteknikken som fungerer flott, uansett om du har tegnet før eller er ny i faget. Du vil bli overasket over hva du kan få til av denne læremetoden. Jeg kan nesten ikke vente med å bare fortsette videre på egen hånd etter endt kurs.”
Inger Karin Sivertsen, kursdeltaker, forrige kursrunde

“For noen år siden leste jeg om kunstneren Per Olav Olsen's fascinerende livshistorie og så hva han hadde prestert. Er det mulig, tenkte jeg. Blyant-/kulltegningene hans tok pusten fra meg!

For en tid tilbake fant jeg ut at Per Olav Olsen tilbød et tegnekurs over nettet og jeg meldte meg selvsagt på. Det har jeg ikke angret på ett sekund.
I starten av kurset tenkte jeg at dette ville bli vanskelig, men bet tennene sammen og fulgte hans gode instruksjoner slavisk og vipps så hadde jeg tegnet et objekt jeg tidligere ikke trodde jeg kunne klare. Han lærte meg å ta tiden til hjelp, ikke stresse og bruke mye tid på de første stegene/grunnlaget i tegningen. Han lærte bort tegneteknikker som jeg ikke hadde tenkt på eller sett tidligere. Det hjalp mye. Via rettelser på filmsnutter over nettet og skriftlige korrigeringer påviste han hele tiden hvor og hvordan jeg kunne forbedre tegningen. Det nyttet og siden har jeg etter hans fantastiske instruksjoner og dønn ærlige korrigeringer, tegnet utrolige ting. Har man gjort en feil i tegningen, kan jeg love deg at han finner den og det er noe du vil tjene på for ettertiden!

Forskjellen på brevkurs jeg tok for mange år siden og Per Olav Olsen´s tegnekurs i dag over nettet er at han korrigerer meg hele tiden etter hvert som jeg sender inn, jeg får feedback med en gang. Jeg har ham som backup hele tiden. Det utgjør en enorm forskjell.
Jeg anbefaler Per Olav Olsen's tegnekurs på det aller varmeste, du vil få en uforglemmelig opplevelse.”
Svein Inge Sivertsen, Kursdeltaker, forrige kursrunde

Vis flere tilsvarende kurs: