Lær italiensk på Scuola d´italiano i RomaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Scuola d´italiano i Roma
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Roma. Har du ikke vært i Roma er det en by du absolutt må besøke. Har du vært der vet du at det var utrolig mye du ikke fikk med deg den eller de gangene du var der før.

Innhold:
Den Evige Stad behøver ingen ytterligere presentasjon, men et hett tips er å ha med gode sko - det blir fort noen kilometer allerede mellom de mest besøkte stedene som Colosseum, Pantheon, Piazza Navona og la Scalinata della Trinità dei Monti (Spansketrappen) og ikke minst hvis du begynner spaserturen oppe ved Termini eller ved St. Peterskirken eller Trastevere på andre siden av Tevere (Tiberen).

Skolen:
Vi har i en årrekke hatt et tett samarbeide med Scuola d´italiano i Roma - skolens leder Roberto Tartaglione underviser nesten hvert år tre uker hos oss i Oslo i overgangen mellom november og desember. I mange år har våre elever dratt på To uker språk og kultur i Roma, et program med italienskundervisning om formiddagen og kulturelle og sosiale aktiviteter om ettermiddagene. Roberto engasjerer studentene sine og har valgt ut dyktige lærere som også gjør språklæringen interessant og spennende. Skolen ligger i Via La Spezia nær San Giovanni, sentralt i Roma.

Hvordan reise fra Norge til Roma:
Norwegian og SAS flyr begge direkte fra Gardermoen til Fiumicino (hoveflyplassen i Roma) og det finnes mange mulige kombinasjoner med mellomlanding, enten til Fiumicino eller til Ciampino (mindre flyplass). De to flyplassene er omtrent like langt fra sentrum. Fra Ciampino går det buss inn til Termini (hovedjernbanestasjonen) mens fra Fiumicino går det tog til samme sted.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Roma

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: