Lær italiensk på Frogner i OsloKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr språkkurs i italiensk på Frogner. Det kan være mange grunner til at man vil lære italiensk, men for de fleste som kommer til oss er språket et praktisk verktøy for å klare seg i Italia - en nøkkel til en ny kultur og dermed til å utvide ens horisont.

Scuola d’italiano har undervist italiensk språk og kultur til over 6000 elever gjennom de siste 30 årene. Vi har rundt 10 lærere, med italiensk som morsmål og relevant universitetsutdannelse. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlige, og utgjør Norges største fagmiljø for undervisning av italiensk som fremmedspråk.

Ettersom vi har mange studenter har vi et grunnlag for å tilby et bredt utvalg av kurs, tilpasset både forskjellige faglige behov og varierende ønsker mht dager og tider. De fleste av studentene våre følger kurs som går én gang per uke over 16 uker - enten om formiddagen eller ettermiddagen.

Vi tilbyr i tillegg en rekke andre kurs, både som alternativ og tillegg til 16-ukers kursene våre:
• Tematiske workshops på lørdager
• Personlig lærer med privat italienskundervisning og oppfølging
• Språkbad i mai / juni, med mange korte kurs av forskjellige typer, samt Åpent hus
• Intensivkurs på flere nivå, i juni, august og november

Hvis du kan lite eller ingenting av språket fra før, så velg det nybegynnerkurset som ut fra dag, tid og intensitet passer deg best. Hvis du kan en del, hjelper vi deg gjerne å finne kurset som passer deg best: Vi kan prøve å avklare dette på telefonen, eller vi kan sende deg en test i epost, eller vi kan avtale en test på skolen med vår testansvarlige som tar 15 - 20 minutter - er gratis og uforpliktende.

Det finnes flere tilnærmingsmåter til det å undervise et språk. I våre kurs har vi valgt å ha fokus både på det å bruke språket praktisk og det å gi grammatikalske strukturer som hjelpemiddel til å lære å uttrykke seg godt og korrekt. Fra å lære enkle ord og uttrykk de første gangene på nybegynnerkurset, kan du gradvis utvikle språket ditt slik at du klarer deg godt på italiensk i flere og flere situasjoner.

Kursene våre har et pensum og bestemte lærebøker innenfor disse rammene farger den enkelte lærer italienskundervisningen basert på egen erfaring og klassen han har foran seg, og varierer undervisningen ved å trekke på teknikker og øvelser fra verktøykassen sin. Etter over 25 år med italienskundervisning til nordmenn, vet vi hvor skoen trykker.

Vi gjør vårt beste for å skape en varm, vennlig og italiensk atmosfære hvor kursdeltagerne trives, noe som er en forutsetning for effektiv læring. Mange av våre studenter følger hverandre gjennom en rekke kurs - noen møtes sosialt også utenom skolen og det er klasser som sammen deltar på våre språkreiser til Italia.

Målgruppe for kurset

Alle som har lyst til å lære italiensk

Vis flere tilsvarende kurs: