Lær italiensk i VeronaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Verona
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Verona. Byen har ca 250.000 innbyggere og ligger i regionen Veneto, 70 minutter med bil vest for Venezia, 90 minutter øst for Milano og i 25 minutters avstand til Gardasjøen.

Innhold:
I Norge husker vi kanskje Verona for det romerske amfiteateret med de fantastiske oppsetningene av operaer som Aida, og for Julie sin balkong som Romeo synger opp til i Shakespeare-stykket. Verona er mye mer og står på Unesco sin verdensarvliste, noe man forstår når man beundrer monumenter og bygg fra byens over 2000 år lange historie: fra Romertid og middelalder og periodene under familien Della Scala, under Venezia og under Østerisk dominans.

Skolen:
Skolen vi samarbeider med i Verona heter "L´italiano con noi" - den ligger midt i byen, 10 minutters gange fra arenaen og tilsvarende fra togstasjonen. Klasserommene er store og lyse og de to lederne er erfarne, har et lidenskaplig forhold til undervisningen, samtidig som de har det teoretiske på plass (de har begge doktorgrader).

Hvordan reise fra Norge til Verona:
Den letteste måten å komme seg til Verona er med Norwegian, som flyr direkte fra Gardermoen mesteparten av året. Ellers kan man f.eks. fly med Lufthansa via München eller Frankfurt.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Verona

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: