Lær italiensk i TodiKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Todi
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Todi. Byen er en liten by, grunnlagt av etruskerne videreutviklet av romerne. Byen ligger i Umbria, ikke langt fra viktige, historiske byer som Perugia, Orvieto, Assisi og Spoleto.

Innhold:
I Todi finnes det prestisjetunge "Senter for middelalderstudier", i tillegg til mye antikk kunst, utstillinger, tradisjonelt håndverk, friluftsmarkeder, samt musikk- og teaterfestivaler. Takket være sin sjarm, atmosfære og sine vennlige innbyggere, er Todi en ideell by for å lære italiensk og oppleve det ekte Italia.

Skolen:
Vår partnerskole heter ´La Lingua, La Vita´, ble grunnlagt allerede i 1988, og ligger i Todis historiske sentrum, 50 meter fra den sentrale Piazza del Popolo. Skolen legger stor vekt på kultur, kunst og tradisjon, og organiserer en rekke kulturelle aktiviteter som gir studenter flotte muligheter til å praktisere språket.

Hvordan reise fra Norge til Todi:
Fra Norge anbefaler vi å fly til Roma Fiumicino, alternativt til Firenze, og ta tog eller buss videre.

Tog:
Det tar i overkant av 1 time fra Roma Termini til Terni med tog. Herfra tar du buss videre til Todi Ponte Rio, noe som tar rundt 45 minutter. Bussene går ikke så ofte, så planlegg på forhånd. Sett også av tid fra flyet ditt lander og inn til Roma Termini med flytoget.

Buss:
Sulga Busslinjer reiser direkte fra Roma Fiumicino flyplass til Todi. Vi kan også arrangere privat transport fra flyplassen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Todi

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: