Lær italiensk i Taormina på SiciliaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Taormina på Sicilia
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Taormina på Sicilia. Skolen i Taormina heter Babilonia og holder til i ”Casa Silva”, en klassisk villa fra 1811, bygd 200 meter fra det greske amfiteateret og omkranset av en stor, velholdt hage som brukes flittig av elevene.

Innhold:
Alessandro Adorno, som grunnla og driver og skolen, har gjort den til et kultursenter i tillegg til å være en skole - her arrangeres det konserter og settes opp teaterstykker, forfattere presenterer bøkene sine og det vises filmer. Babilonia fungerer som kultursenter ikke bare for de utenlandske elevene som studerer italiensk, men også for lokalbefolkningen. Skolen har blitt premiert som den beste i Italia.

Byen:
Taormina er en liten by nord-øst på Sicilia med omtrent 11.000 innbyggere, grunnlagt av grekerne rundt 400 år før Kristus. Beliggenheten er flott, på en knaus med utsikt ned til sjøen – en utsikt som kan nytes ikke minst fra det intakte greske amfiteateret fra 2 - 300 år f. Kr. Taormina har vært et populært turistmål helt siden 1800-tallet, både for de historiske monumentene, den vakre naturen, det behagelige klimaet og de flotte strendene nedenfor.

Hvordan reise fra Norge til Taormina:
Den nærmeste flyplassen er ved Catania, ca 65 km unna. Det er ikke direktefly hit fra Oslo-området, men man kan f.eks. fly Norwegian via København, SAS / Alitalia via Roma eller British Airways via London. Alternativt kan man fly til Palermo og ta tog videre - de raskeste togene bruker 4 timer - eller leie en bil og kjøre de rundt 300 kilometerne.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Taormina på Sicilia

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: