Lær italiensk i Roma - Dilit



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Roma - Dilit
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Roma - Dilit. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Dilit har undervist italiensk i Roma siden 1974 og er en av de eldste og mest prestisjefylte språkskolene i Italia. Med en vitenskaplig tilnærming er erfaringen fra alle disse årene bakt inn i deres egenutviklede metode, som også brukes av mange andre skoler, både i Italia og ellers. Vår lærer, Marco Catizone, viderebringer noe av dette også til oss i Oslo, da han er "oppfostret" hos Dilit, der begge foreldrene har vært sentrale helt siden starten. Hver vår får vi besøk av Francesca Granone, en av Dilit sine mest erfarne lærere, som holder korte, spennende kurs for oss i Oslo.

Litt om Roma - Dilit:
Har du ikke vært i Roma er det en by du absolutt må besøke. Har du vært der vet du at det var utrolig mye du ikke fikk med deg den eller de gangene du var der før. Den Evige Stad behøver ingen ytterligere presentasjon, men et hett tips er å ha med gode sko - det blir fort noen kilometer allerede mellom de mest besøkte stedene som Colosseum, Pantheon, Piazza Navona og la Scalinata della Trinità dei Monti (Spansketrappen) og ikke minst hvis du begynner spaserturen oppe ved Termini eller ved St. Peterskirken eller Trastevere på andre siden av Tevere (Tiberen).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Roma - Dilit kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: