Lær italiensk i MilanoKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Milano
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Milano. Milano er med sine 1,3 millioner innbyggere Italias nest største by. Byen er også Italias økonomiske og finansielle sentrum, med børsen og hovedkontorene til mange viktige bedrifter, ikke minst innen mote og design.

Innhold:
Det er en livlig by med mange restauranter, caféer, barer og diskotek. Milano ble grunnlagt ca 600 f.Kr., men fremstår idag som Italias kanskje mest moderne by. Monumentet som mest av alle kjennetegner Milano er domkirken, påbegynt i 1386 og først ferdig i 1965.

Skolen:
Vår partner i Milano er Scuola Leonardo Da Vinci, som underviser også i andre italienske byer og som startet opp allerede i 1977. Fra januar 2019 holder skolen til i store og moderne lokaler med velutstyrte klasserom, sentralt i byen, nær universitet Bocconi. 60% av elevene er mellom 17 og 30 år gamle mens ca 5% er pensjonister. 10% er næringslivsledere.

Hvordan reise fra Norge til Milano:
Man kan fly direkte fra Gardermoen til Malpensa, hovedflyplassen i Milano, enten med SAS eller Norwegian. Man kan også fly direkte fra Torp til Bergamo med Ryanair. Fra Malpensa tar bussen ca. 45 min til togstasjonen i Milano, mens fra Bergamo tar det ca. 60 min til stasjonen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Milano

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: