Lær italiensk i Portico di Romagna - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Portico di Romagna
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Portico di Romagna i Italia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Skolen drives av en usedvanlig hyggelig familie der mor og far og en av sønnene driver det lokale hotellet – og den andre sønnen, Matteo, driver skolen sammen med sin kone Ulla. Hun er dansk og dermed en garanti for at det ikke blir språklige misforståelser når det gjelder det praktiske. Skolen er ganske liten, og det er sannsynlig at klassen din også består av noen få elever. Hvis du har lyst kan du delta på ettermiddagsaktivitetene som skolen organiserer i Portico og i området rundt - det kan være trøffelsanking eller besøk til vingårder/olivenprodusenter, avhengig av sesongen.

Litt om Portico di Romagna:
Portico di Romagna er en landsby midt mellom Firenze og Ravenna. Dette er stedet å dra hvis du søker stillhet, fred og kontakt med naturen og lokalbefolkningen. De fleste av husene ser ut som om de har stått der siden middelalderen, noe som også gjelder det eneste hotellet på stedet, Al Vecchio Convento, som ble bygget som bolig for en rik familie på 1300-tallet. Det er en nasjonalpark like i nærheten, som man kan gå flotte turer i, og det renner en elv gjennom landsbyen, med en kulp som funger som svømmebasseng både for lokalbefolkningen og kursdeltakere, så snart temperaturen tillater det.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Portico di Romagna kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: