Lær italiensk i Bologna - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Bologna
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - kursstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i byen Bologna i Italia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Skolen vi har samarbeidet med i mange år i Bologna, heter Koinè - de underviser også i Lucca. Skolen ligger i universitetsområdet midt i byen, i et gammelt, karakteristisk bygg over flere etasjer - her er det hjemmekoselig og ganske små forhold. Koinè sine studenter kommer fra hele verden - rundt halvparten er europeere.

Litt om Bologna:
Bologna har nesten 400.000 innbyggere, er hovedstad i regionen Emilia-Romagna og ligger 200 km sør-øst fra Milano og 100 km nord for Firenze. Byen er kjent for sitt universitet, grunnlagt i 1088 og dermed Europas eldste - nå med 100.000 studenter. Bologna er også berømt for å ha god mat (I Norge hører vi f.eks. om spaghetti alla bolognese, selv om det de lokale egentlig spiser er tagliatelle med ragù bolognese), for teater, musikk, et rikt kulturliv generelt og for å være klart til venstre på den politiske skalaen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Bologna kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: