Lær italiensk i Torino - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Torino
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i byen Torino i Italia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Vår partner i Torino er Scuola Leonardo Da Vinci, som underviser også i andre italienske byer og som startet opp allerede i 1977.

Litt om Torino:
Torino er en av de mest mystiske og fascinerende byene i Italia. Omgitt av fjell og åser og rik på parker, trollbinder Italias første hovedstad besøkende: barokke palasser og samtidsarkitektur, gamle kunstsamlinger og internasjonale filmfestivaler, det nest viktigste Egyptiske museet i verden, det innovative Kinomuseet, verdensberømte idrettslag og ikke minst de kongelige residensene til fyrstehuset Savoia, som inngår i UNESCOs verdensarvliste.

Takket være sine prestisjetunge universiteter og akademier er Torino et populært reisemål for tusenvis av internasjonale studenter. Byen er også veldig populær blant et mer modent publikum på grunn av de historiske kafeene i sentrum og de raffinerte restaurantene hvor du kan nyte lokale retter og gode viner fra Piemonte.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Torino kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: