Lær italiensk i Orbetello - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Orbetello
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i byen Orbetello i Italia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Skolen heter OrbitLingua og ble grunnlagt i 2002. Den er ikke altfor stor og har en vennlig atmosfære, alle studenter får god service og hjelp med alt de trenger. Studieprogrammer er varierte og inkluderer seminarer, utflukter, spesielle kvelder osv. Skolen ligger i et rolig sted bare en kort spasertur fra byens sentrum. Den har nylig blitt renovert og er omgitt av en vakker hage, et ideelt sted å studere i friluft eller å slappe av i fritiden.

Litt om Orbetello:
Orbetello er en liten kystby (15.000 innbyggere), helt sør i Toscana, med unik beliggenhet på en smal halvøy som stikker ut i en lagune med en blanding av ferskvann og sjøvann. Med Etruskisk opprinnelse og viktige roller både i romertid og middelalder, er det nok å se og sette seg inn i for den historieinteresserte. Er du mer interessert i naturen og sjøen kan du besøke både Monte Argentario rett utenfor Orbetello, og dra til strender både nordover og sørover langs kysten.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Orbetello kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: