Lær italiensk i Lucca - ToscanaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Lucca i Toscana
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Lucca. Lucca er en by i Toscana med 90.000 innbyggere, mindre enn en time med bil vest for Firenze og 20 - 25 minutter fra kysten. Bykjernen er omgitt av en intakt 4 km lang mur som fikk dagens utseende rundt år 1600.

Innhold:
Innenfor bymurene er trafikken begrenset, noe som er svært behagelig. Det er mange vakre bygninger og plasser i sentrum og byen er liten nok til at man kan gå og se på alt.

Skolen:
Skolen vi har samarbeidet med i mange år i Lucca, heter Koinè - de underviser også i Firenze og Bologna. Skolen ligger i gamlebyen, altså innenfor bymurene. Det er en 10 minutter spasertur både til jernbanestasjonen og til det karakteristiske Piazza dell’anfiteatro (på bildet over). Koinè sine studenter kommer fra hele verden - rundt halvparten er europeere.

Hvordan reise fra Norge til Lucca:
Fra Norge kan du fly til Pisa og så ta enten buss eller tog videre til Lucca. Norwegian flyr deler av året direkte fra Gardermoen til Pisa. Bussen til Lucca bruker ca 1 time. Det går tog fra flyplassen til Pisa Centrale - det tar bare 5 minutter, men går ikke svært ofte. Fra Pisa Centrale tar toget til Lucca ca 30 minutter.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Lucca

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: