Lær italiensk i Milano - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Milano
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i byen Milano i Italia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Vår partner i Milano er Scuola Leonardo Da Vinci, som underviser også i andre italienske byer og som startet opp allerede i 1977. I januar 2019 flyttet skolen til i store og moderne lokaler med velutstyrte klasserom, sentralt i byen, nært universitet Bocconi. 60% av elevene er mellom 17 og 30 år gamle mens ca 5% er pensjonister. 10% er næringslivsledere.

Litt om Milano:
Milano er med sine 1,3 millioner innbyggere Italias nest største by. Byen er også Italias økonomiske og finansielle sentrum, med børsen og hovedkontorene til mange viktige bedrifter, ikke minst innen mote og design. Det er en livlig by med mange restauranter, caféer, barer og diskotek. Milano ble grunnlagt ca 600 f.Kr., men fremstår i dag som Italias kanskje mest moderne by. Monumentet som mest av alle kjennetegner Milano er domkirken, påbegynt i 1386 og først ferdig i 1965.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Milano kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: