Lær italiensk i FirenzeKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Firenze
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Firenze. Firenze er renessansebyen fremfor alle og kan sies å ha vært Europas kultur- og kunst-hovedstad fra 1300-tallet og i flere hundreår framover. Byen har dermed hatt en enorm påvirkningskraft og innflytelse på hele den vestlige kultursfære.

Innhold:
I dag er Firenze en by med ca 400.000 innbyggere og hovedstad i regionen Toscana. Som besøkende kan du se historien reflektert bl.a. i arkitekturen og i kunst i de mange museene, men planlegg besøkene dine godt, for du er ikke den eneste som skal ut og se.

Skolen:
Skolen vi har samarbeidet med i mange år i Firenze, heter Koinè - de underviser også i Lucca og Bologna. Skolen ligger midt i byen, mindre enn ti minutters gange både fra Ponte Vecchio, Uffizi-museet og Piazza della Signoria med Medici-familiens Palazzo Vecchio og Michelangelo sin David (nå kun en kopi). Koinè sine studenter kommer fra hele verden - rundt halvparten er europeere.

Hvordan reise fra Norge til Firenze:
Det er ingen direkte fly fra Oslo-området til Firenze, men med mellomlanding kan man fly med f.eks. Air France, Lufthansa eller Swiss - flyplassen i Firenze heter Peretola og ligger ca. 15 min fra det historiske sentrum. Ettersom Firenze er godt forbundet med tog kan man også velge å fly til andre byer i Italia, som f.eks. til Pisa (Med Norwegian fra Gardermoen eller Ryanair fra Torp) eller til Milano (Ryanair fra Torp til Bergamo, Norwegian fra Gardermoen til Malpensa).

De raskeste togene fra Pisa Centrale til Firenze bruker 50 min, mens de raskeste fra Milano Centrale til Firenze bruker 1 time 45 min. Hvis du flyr til Pisa er det kun få minutter fra flyplassen til togstasjonen, mens fra Malpensa og fra Bergamo må man påregne bussturer på hhv 45 og 60 min inn til sentrum av Milano.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Firenze

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: