Lær italiensk i ArezzoKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Arezzo
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i Arezzo. Vår partner, ´Cultura Italiana Arezzo´ er en liten skole som holder til midt i bysentrum, med gåavstand til alt. Når du går ut av skolen er du på ´Il Corso´, der byens borgere promenerer og har et utvalg av shoppingmuligheter.

Innhold:
De fleste elevene er europeiske, men det er også andre, som amerikanere, australiere og japanere. Hver uke er det et kulturelt / sosialt program for kursdeltakerne med f.eks. filmvisning og besøk i byen eller nærliggende byer / landsbyer.

Byen:
Arezzo har nesten 100.000 innbyggere og ligger i Toscana, 80 km sørøst for Firenze og noe over 200 km nord for Roma. For Etruskerne var Arezzo en viktig by fra 800-tallet før Kristus fram til byen ble underlagt romerne ca 300 før Kristus. Man kan bl.a se etruskiske murer og et romersk amfiteater, mens mye av gamlebyen er fra 12 - 1300 tallet, som kan kalles Arezzos storhetstid som fri kommune. Det er mange både store og små gater å spasere rundt i, der man føler at her er gaten som den var i middelalderen, samtidig som trykket fra turistene er mye mindre enn i f.eks.

Firenze eller Siena. Byen er idag bl.a. kjent som Italias kanskje viktigste sentrum for produksjon av gullsmykker. Har man bil er det kort vei til en rekke små, flotte byer / landsbyer samt til skoger og fjell for å gå turer. Arezzo er også hjembyen til Federica Gallina, eier av Scuola d´Italiano i Oslo, så vi kjenner byen godt.

Hvordan reise fra Norge til Arezzo:
Arezzo har ikke egen internasjonal flyplass, men det er lett å komme seg hit ettersom byen ligger ved motorveien mellom Roma og Milano og også på hovedtoglinjen fra nord til sør. Man kan fly til Pisa, Firenze eller Bologna, men det letteste er nok å fly til Roma og ta tog videre. Det raskeste toget (Frecciarossa) fra Roma Termini bruker litt over 1 time, men de fleste bruker 2 - 3 timer.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker italiensk språkkurs i Arezzo

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: