Lær forskjellen på Champagne, Cava og ProseccoKursarrangør: Apéritif AS
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 15.30
Pris: 495

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre?

I høst starter vi vårt nye konsept med lørdagssmakinger på Bølgen & Moi Tjuvholmen, med foredragsholder Cathinca Dege. Hun skal ta deg gjennom 6 helt forskjellige - kjente og mindre kjente musserende viner, slik at du skal finne din favoritt.

Det er nemlig enormt stor forskjell på champagne, cava og prosecco. Ikke bare er det produsert i forskjellige land, det er også laget på forskjellige måter og med forskjellige druer. Her får man også forståelse for hvorfor prisnivået er så forskjellig. Men pris har ikke alt å si, og i løpet av denne ettermiddagen vil du lære deg å finne de beste beste vinene innen sin sjanger, til en gunstig pris.

Cathinca Dege
Cathinca Dege er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent, vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og er også foreleser for Apéritifs Vinskole.

Deilig lunsj før smakingen eller middag etter med 15 prosent rabatt hos Bølgen & Moi.
Gi beskjed om du ønsker lunsj eller middag

Målgruppe for kurset

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursspråk:
• Foredraget holdes på norsk

Vis flere tilsvarende kurs: