Lær deg å programmere med JavaKursarrangør: Presenter Lab
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Etter avtale. Når det passer deg.
Varighet: 15 timer
Pris: 500

Et grunnleggende kurs i programmering, der du lærer hvordan du programmerer. Vi går igjennom konsepter, verktøy, oppsett, og alt som skal til for at du skal kunne begynne å programmere.

Dette er et 1 til 1 kurs over nett, som går i det tempoet som passer for deg. Jeg har en plan vi skal igjennom, men denne planen kan vi fint endre ved ønsker og behov.

Hva du lærer
- Verktøy du trenger. Både installasjon, og bruk.
- Grunnleggende programmering. Hvordan skrive og kjøre et program.
- Konsepter. Hva består et program av.
- Programmeringsspråk: Java
- IDE: IntelliJ

Hvordan kurset er satt opp
Det første vi gjør er å ta en liten prat, der vi blir kjent, og danner oss et bilde av hvor du står, og hva du ønsker/trenger å lære. Deretter går vi igjennom en plan for hva vi skal igjennom.
Vi regner ca. 10 - 15 timer, med 1 time per møte, for en som starter helt på bar bakke. Her er det ingen binding, om du ikke ønsker å fullføre. Om ønskelig, så kan vi sette opp en løp på færre timer, der vi går igjennom litt mer per time. Dette er helt opp til deg.

Hvem passer kurset for
Kurset passer for deg som har lite til ingen erfaring i programmering.

Betaling
Første time er gratis, der vi snakker sammen og finner en plan. Du bestemmer så om du ønsker å gå videre på kurset. Deretter er betaling time for time, og det er ingen binding.

Annet
Tilbyr også leksehjelp

Om kursholderen
Kim Frode Flæthe jobber til daglig som IT konsulent. Har har 8 års erfaring med programmering, og har jobbet med flere prosjekter, inkludert større statlige prosjekter. Etter mange år innen faget, har han funnet en glede i å lære bort kunnskapen han har plukket opp.
Jeg er en av de heldige som faktisk har hobbyen min som jobb. Programmering er noe av det morsomste jeg vet om. Du må ofte tenke kreativt, og utenfor boksen for å løse oppgaver. Det å se en person som har sittet lenge med et problem, endelig få det til. Den gleden den personen opplever da, og den mestringsfølelsen. Det ønsker jeg å gi til andre.
Mange tror programmering er en vanskelig ting som bare et få utvalg mennesker får til. Men dette er ikke sant. Programmering er ikke bare for de som er utrolig flinke i matte. Programmering er ikke bare for de flinkeste på skolen. Nei, programmering er for alle. Programmering er for deg som har en interesse i programmering, rett og slett.Har du spørsmål, ta gjerne kontakt!