Lær deg å mestre Excel - online



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 5.900

Vi tilbyr onlinekurs om å lære og mestre Excel. På dette kurset får du en god oversikt over mulighetene i Excel. Du får nyttige tips som forenkler arbeidshverdagen din, og lærer de viktigste funksjonene for å komme i gang med Excel.

Innhold:
• Bruker du mye tid i Excel på å få gjort enkle arbeidsoppgaver
• Kommer det til stadighet prosent og dato i celler hvor du vil ha vanlige tall
• Blir en formel ødelagt når du flytter den
• Er det vanskelig å lage det diagrammet du ønsker
• Blir ikke utskriftene dine slik du ønsker

Dette er vanlige problemstillinger mange sliter med og som blir borte etter endt kurs! På kun 2 dager vil du mestre de vanligste formler og funksjoner du trenger i din arbeidsdag. Du lærer gode rutiner og hurtigtastene du trenger for å kunne arbeide raskt og effektivt.

Du vil kunne bygge alt fra enkle til mer avanserte modeller og vil føle deg trygg på at modellen din virker og gir rett resultat. Du vil også få en rekke tips og triks du kan bruke i din arbeidsdag. Alt du lærer får du repetert gjennom aktiv oppgaveløsning slik at du husker det du har lært når du kommer tilbake på jobb.

Kursinstruktør: Geir Johan Gylseth

Geir Johan Gylseth er utdannet ved Universitetet i Oslo med hovedvekt på Informatikk og har over 30 års erfaring som instruktør. Geir sin styrke ligger innenfor MS Office. Han har lang erfaring med skreddersøm av kurs, kursmanualer og oppgaver. Geir er en entusiastisk og dyktig instruktør som får meget gode evalueringer.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg med liten erfaring og som ønsker å lære Excel fra grunnen av. Kurset passer også for deg som er selvlært og som ønsker å jobbe mer effektivt.

Forkunnskaper:
• Grunnleggende kunnskaper i Windows