Lær deg å mestre AccessKursarrangør: Bouvet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 6.700
Neste kurs: 28.10.2021 | Vis alle kursdatoer

Har du behov for å håndtere og få oversikt over store informasjonsmengder med mange detaljer – så har du behov for et databaseverktøy! Kurset gir deltagerne en grunnleggende trening i bruk av Access.

Innhold:
Kurset er omfattende til å være et grunnkurs og gir et godt grunnlag for videre kurs og arbeid med Access. Etter kurset vil du være i stand til å opprette enkle databaser med tabeller, spørringer, skjemaer og rapporter - og ha oversikt over de mulighetene som ligger i Access.

• Er det vanskelig å skjønne hvordan Access fungerer?
• Har du databaser med bare 1 tabell og ikke flere som de skal ha?
• Får du ikke orden på dine data?
• Må du skrive data inn i tabellen istedenfor gjennom et skjema?
• Er det vanskelig å få data ut fra databasen din?
• Blir databasen din lite brukervennlig?

Dette er vanlige problemstillinger mange sliter med og som blir borte etter endt kurs! Kurset passer for deg med liten erfaring og som ønsker å lære Access fra grunnen av. Kurset passer også for deg som er selvlært og som ønsker å jobbe mer effektivt. På kun 2 dager vil du mestre de vanligste arbeidsoppgavene i Access. Du lærer gode rutiner du trenger for å kunne arbeide raskt og effektivt. Du vil kunne lage og strukturere alt fra enkle til mer avanserte databaser og vil føle deg trygg på at det er du som kontrollerer Access og ikke omvendt! Du lærer også hvordan du skal få data ut fra databasen din gjennom spørringer og rapporter. I tillegg får du en rekke tips og triks du kan bruke i din arbeidsdag. Alt du lærer får du repetert gjennom aktiv oppgaveløsning slik at du husker det du har lært når du kommer tilbake på jobb. Kursdokumentasjon, lunsj og pausemat er selvsagt inkludert!

Kursholderne har mer enn 20 års Access erfaring som de gjerne deler med deg!

Meld deg på Access-kurs allerede i dag og sikre deg plass!

Målgruppe
Alle som skal lage databaser

Krav til forkunnskaper
Grunnleggende kunnskaper i Windows og Office

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursdokumentasjon.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«Kurslederen gjorde dette kurset både interessant og nyttig! Vi fikk veldig bra oppfølging og tilpasset undervisning. Vi ble oppfordret til å stille spørsmål, og fikk gode svar tilbake. Innholdsmessig var det helt perfekt til to dagers kurs. Takk til dyktig kursleder»
-Inger Opedal Paulsrud, Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten