Lær alt om vinglass - bedrifter og større grupperKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Hele landet, I din bedrift, hjemme hos deg eller annet egnet sted
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Dagtid og kveldstid Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 1/2 time
Pris: fra 595 pr pers

Vi tilbyr kurset Lær alt om vinglass for bedrifter og større grupper. Vin blir bedre med riktig valg av vinglass. Kurset gjennomgår ulike vinstiler mot forskjellige Riedel vinglass. Et engasjerende vinkurs om glassets betydning.

Innhold:
En glasskurs er nyttig for egen vinkunnskap. Hva er da bedre enn å smake på gode viner og ta del i en stor vinopplevelse sammen med andre? Vi kan tilby deg en helt spesiell vinsmaking som garantert vil falle i smak! La oss gjøre deg og dine gjester oppmerksom på hvor viktig det er med gode vinglass, de aller fleste har ikke fått oppleve hvor stor forskjellen er! Du tror det ikke før du har prøvd det!

Vi tilrettelegger glasskurs som offisielle Riedel-ambassadører i Norge. Kurset passer i alle fora, både private og bedrifter. Vi har 3 ulike glasskurs som dekker store deler av rekken til Riedel sortiment.

1) Riedel Vinum:
En smaksreise rundt nytteverdien av et Riedel vinglass, lær om dens smakshemmeligheter og fortreffelighet. Opplev druetypiske viner koblet opp mot glass, vinglede, vinkunnskap i en uformell stemning. Kurset inkluderer 4 Vinum vinglass (verdi 1.090.-), aromahjul,og vinkompendie til odel og eie.

2) Riedel Veritas:
En smaksreise rundt og omkring nytteverdien av et Riedel vinglass, lær om dens smakshemmeligheter og fortreffelighet. Opplev vinstiler koblet opp mot glass, vinglede, vinkunnskap i en uformell stemning. Kurset inkluderer 3 Veritas vinglass (verdi 1.050.-), aromahjul,og vinkompendie til odel og eie.

3) Deluxe Smaksreise Riedel Sommelier - få med 3 vinglass hjem!
Det perfekte vinglass som håndblåses som et kunstverk av perfeksjonisme. Denne unike smakingen inneholder foredrag og 4 retters spesialkomponert meny på Festningen Restaurant. Hver enkelt smaking / middag spesialtilpasses anledningen og inkluderer en gratis planlegginglunsj på Festningen Restaurant. Kurset inkluderer inntil 3 Sommeliers vinglass (verdi 3.550.-) til odel og eie.

Informasjon:
Smakingene passer for alle og tilpasses spesielt til hvert enkelt oppdrag. Glasskursene Veritas & Vinum vil lære deg å sette pris på hvordan vinglass kan brukes opp mot mat, hvilket glass som er best å bruke mot ulike viner. Og selvfølgelig med nyttig vinkunnskap om vinene og vinområdene. Riedel kursene kan bestilles av privatpersoner, en gruppe venner, foreninger eller firmaer.

Varighet 1½ time/etter avtale. Vinkursene arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Vi holder kurs fra 2 - 100+ personer. Prisen forutsetter 20 personer eller flere. Om man er færre justeres prisen opp til minsteprisen for kurset minus glassverdi. (Grunnpris = 20 × oppgitt pris). Bedriftskunder etterfaktureres. Private kunder etter egen avtale.

Smakingene gjøres i samarbeid med Riedel. Alle deltagere vil få tilgang til enestående gode tilbud fra Riedel i etterkant.

Målgruppe for kurset

Bedrifter og større grupper

Kursmateriell

Kurset inkluderer:
• 4 viner til vinkurset
• 4 gl / person Riedel Glassleie
• 1 ½ time varighet / etter avtale
• ABC Basis vinkompendium
• Smakeark
• Aromahjulet norsk utgave

Uttalelser

Folkeuniversitetet i Ålesund
In Vino Veritas gjorde en meget god jobb og klarte på en pedagogisk og fengende måte presentere stoffet slik at det ble interessant og spennende for kandidatene" 19 av 20 kandidater bestod fagprøven!!
- Lars Peter Birkelund, faglærer

DATA PRO AS
In Vino Veritas er blitt et fast innslag i Data Pros forretningsmessige og sosiale sammenkomster for både kunder og eiere, og vi har høstet meget gode tilbakemeldinger på våre arrangement, takket være In Vino Veritas som har vært sentralt i disse.
- Randi Asbjørnsen, daglig leder

Vis flere tilsvarende kurs: