Lær å ta proffe mobilbilder med uskarp bakgrunn - OnlineKursarrangør: Cameralla Photo Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Lær i ditt eget tempo - Når og hvor du vil
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratis fotokurs for mobil. "Lær å ta proffe mobilbilder med uskarp bakgrunn". Visste du at du idag kan ta proffe bilder med mobilen, som kan måle seg med bilder tatt med store og dyre systemkamera? Hvem skulle trodd det for bare 5 år siden!?

Innhold:
De fleste har mobilen med seg nesten overalt og derfor har vi nå muligheten til å fange øyeblikket i situasjoner som før ikke var mulig. Men, for å kunne ta magiske bilder med mobilen holder det ikke bare å kjøpe den nyeste mobilen hvert år. Som du sikkert vet, så er det den som holder kameraet som avgjør hvor godt bildet blir. Det er en grunn til at fotografer tar bedre bilder enn de fleste, og det handler ikke bare om utstyret. Et magisk bilde blir skapt som følge av en god blanding av både tekniske og kreative egenskaper. Og alt dette kan læres! I dette gratiskurset vil du lære å ta proffe mobilbilder med uskarp bakgrunn. En effekt som før kun var mulig å få til med systemkamera. Lærer du å ta slike bilder, vil du gi mange av bildene dine et stort løft og et mer polert uttrykk. Spesielt portrettbilder, dyrebilder, og nærbilder av f.eks blomster eller insekter vil bli mye bedre.

Målgruppe:
Passer for alle nivåer - nybegynner til viderekommen

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi har 10.000 solgte kurs, og her er noen utsagn fra fornøyde deltagere:

"Jeg liker kursene godt – Veldig godt! Kursene er veldig godt lagt opp, pedagogiske og rensket for bruk av fremmedord og innviklede forklaringer. Vanskelige ting blir gjort forståelig på en fin måte. Bra! Det å beskrive egne tanker og følelser forut for et bilde syns jeg er veldig, veldig bra! Jeg sliter med dette men ser at det hjelper. Det samme gjelder for det å beskrive andres bilder. Hva jeg har lært? Særlig interessant syns jeg det er å lære om hvordan lyset brytes. Men alt jeg har vært igjennom til nå er lærerikt og interessant!"
- Harry Høili, Fotoskolen

"Jeg anbefaler kursene til Cameralla fordi jeg synes det er godt forklart og godt illustrert med både flere eksempler og innfallsvinkler. I tillegg er det mange momenter med slik at vi som kursdeltagere kan få flere verktøy for å kunne ta flotte bilder. Sist men ikke minst, Jørn Allan svarer kjapt på henvendelser via mail. Dette kan klart anbefales!"
- Hanne Carine Jensen, Fotoskolen

"Anbefales på det sterkeste. De går nøye gjennom ting på en lettfattelig måte. Selv har jeg kjøpt alle kursene og er kjempefornøyd! Har også deltatt på en workshop med de, som var meget bra!"
- Eva Krogen, Fotoskolen