Lær å spille gitar med komplett gitarkurs-pakkeKursarrangør: Westcoast Tutorials
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv ønsker det.
Varighet: 2-3 år. Ingen bindingstid.
Pris: fra 99/mnd

Nå kan du enkelt lære å spille gitar hjemme ved hjelp av vår komplette online gitarkurspakke. Både nybegynnere og viderekomne vil få et morsomt undervisningsopplegg som er bygd på over 20 års erfaring og undervisning av tusenvis av gitarelever.

Disse kursene er inkludert i pakken:
Lær å spille gitar 1:
Dette er det perfekte gitarkurset for deg som ikke har spilt gitar tidligere, eller som trenger å friske opp gitarspillet fra ungdomsårene. Gjennom kursets 48 leksjoner vil du få en innføring i alt du trenger å vite for å ha en artig hobby resten av livet.

Lær å spille gitar 2 - Spill leadgitar:
Gitarkurset lærer deg teknikkene og teoriene du trenger for å bli en sikker lead-gitarist. Hvis du liker tanken på å spille gitarsoloer, og jamme sammen med andre eller alene, er dette kurset for deg!

Bonus! 30 klassiske barnesanger m/akkorder
I tillegg til kursene får du en bonusgave fra oss. Bruk ferdighetene dine til å ha en sangstund med barn, barnebarn, nieser og nevøer. Denne boka sørger for sangene.

Målgruppe for kurset

Både nybegynnere og viderekomne.

Kursmateriell

Gitarkursene i denne pakken inneholder:

Lærebøker
Online lærebøker med nærmere 300 sider hvor du finner all teori, grep, melodier, oppgaver og tips du behøver for å spille gitar.

Videoer
Online instruksjonsvideoer i hver lærebok, hvor alle leksjonene blir gjennomgått av gitarlæreren. Ved å se hvordan sangene og øvelsene skal spilles, sørger du for å ikke tilegne deg uvaner som hindrer utviklingen din.

Play-Along-Tracks
Gjør øvingen enda morsommmere. Spill sammen med gitarlæreren din så mange ganger du vil, og få god trening i samspill. Finnes i hver lærebok.

Eksamen / sertifisering

Ingen.

Uttalelser

"Først var jeg skeptisk til et slikt hjemmekurs, men jeg har lært mer nå på 2 uker enn jeg har gjort på 10 år med fra-og-til klimpring på gitaren. Jeg håper dere aldri slutter å lage slike hjemmekurs."

"Flott kursopplegg! Hadde jeg hatt tilgang til dette når jeg var ung, hadde jeg vært god! Du verden for en forskjell fra å sitte 8 stk. i en ring rundt læreren."

"Hei! Jeg er en fornøyd elev. Kombinasjonen skrevet materiell, instruksjonsvideoer og Play-Along-Tracks er veldig bra. Progresjonen i kurset også."