Lær å smake vin med Toralf BølgenKursarrangør: Apéritif AS
Sted: The Mini Bottle Gallery
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kirkegata 10, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 695

En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også. Du får du oppleve 10 velutvalgte og representative viner.

Bli en vinkjenner med en mester:
Å lære om vin fra bunnen er nyttig for alle som er glade i vin. Noen bruker et helt liv på å bli ekspert. Men det er ingen grunn til å miste motet av den grunn. I løpet av denne kvelden kan vi love deg et godt innblikk i og nye ferdigheter i vinsmakerkunsten.

Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med en ekspert innen vin - Toralf Bølgen. Denne kvelden vil han lære deg om basiskunnskapene om vin. Han viser deg i praksis hvordan du skal smake vin og hvordan du lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper.

Vi begynner selvfølgelig kvelden med noe sprudlende i glasset, før vi smaker ikke mindre enn 4 hvitviner og 5 rødviner, som på hver sin måte godt beskriver de viktigste hovedelementene i det å smake vin. Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Foredragsholder: Toralf Bølgen, vinkelner og restaurantør

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for alle

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursspråk:
• Foredraget holdes på norsk

Vis flere tilsvarende kurs: