Lær å reversere overfølsomhet til kroniske lidelserKursarrangør: www.helhetsterapeut.no
Sted: Østfold, Fredrikstad
Østfold
Kursadresse: Bryggeriveien 12, 1607 Fredrikstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 10:00 - 18:00
Lørdag, kl 09:00 - 18:00
Søndag, kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 helg
Pris: 8.000

Vi tilbyr kurs i å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser. Gründer, Coach og Helhetsterapeut Reidun Syversen deler sine gode erfaringer med deg gjennom over 30 år med kroniske lidelser, psykisk, mentalt og fysisk akutt og kronisk.

Innhold:
Mer enn 6.000 pasienter har blitt bra med nytenkning i helhetsbehandling. Vi har ikke lov til å love noe, men jeg sitter med eiendommelige resultater over 30 år som jeg vil dele med deg. Det er ikke meningen at kunnskapen skal dø med meg, men leve videre. Skriver bok om «Mat som gjør deg syk». Helse & Allergisenter har i alle år hatt mange måneder venteliste og når boken kommer ut vil det toppe seg ytterligere. Jeg kommer til å sende pasienter til terapeuter som mestrer å teste, reversere og helhets behandling i sitt nærområde i framtiden.

Overfølsomhet:
• Samtale teknikk - Coaching
• Syre / Base - PH verdi
• Tester med videreutviklet kinesiologi og provoserer og reverserer
• Tester vitaminer, mineraler, syre / base, urter / dosering virus, bakterier, parasitter / dosering

Tar bort spenninger i kroppen med:
• Videreutviklet Akupunktur system
• Eciwo akupunktur satt i system
• Videreutviklet Soneterapi system
• Videreutviklet Kopping

Tar bort negative følelser med:
• Videreutviklet TFT tankefelts terapi behandling


Få innsikt og få pasienten trygg, sterk og bli sin egen terapeut:

Hva er kinesiologi?
Hjernen vet alt om deg og hjernen virker som en løgndetektor du kan spørre om det meste og få svar på det meste. Hadde sykehusene hatt en flink kinesiolog så kunne hjernen og kroppen fortelle hvor problemet og årsaken ligger, slik at helsesektoren kan gå rett på funnene og skaffe bevis raskere og rimeligere.

Hadde alle leger, tannleger, homøopater og terapeuter testet og reversert med kinesiologi så hadde alle fått raskt svar og behandling som virker. Slik sparer helse Norge mye penger med flinke kinesiologer som kan samarbeide. Skandinavia trenger flinke helseterapeuter som leverer kvalitet på behandling som virker. Jeg har utviklet en helt spesiell form for testing med kinesiologi og reverserer kroniske lidelser som har fungert som en nøkkel med helhetsbehandling i 30 år.