Lær å male - nybegynnere og litt viderekommende



Kursarrangør: Eker Gård
Sted: Oppland, Øystre Slidre
Oppland
Kursadresse: Bygdinvegen 3150, 2950 Skammestein (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag: digital samling
Lørdag og søndag kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 helg
Pris: 3.700
Neste kurs: 30.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr malekurs for nybegynnere og litt viderekommende. På maleri kurset vil du få en grunnleggende introduksjon til maleri. Teknikk, motiver og lek og eksperimentering vil være grunnlaget for egen utvikling.

Innhold:
Vi jobberi akryl maling, stifter og kull på store flater. Du kommer til dekket bord og trenger ingen forberedelse, men kan selvfølgelig ta med deg egne materialer om du vil. Om du vil kjøpe med deg noe hjem så kan du det og fortsette med å utforske maleriets muligheter.

Du vil:
• Få et foredrag om maleri, teknikker og mulighetene - digitalt
• Lære litt om kreativitet og maleri
• Få oppgaver for å utforske ulike utrykk
• Omvisning på gården med hage og galleri og spise god mat fra gården.

Målgruppe:
Kurset er for deg som ikke helt hvordan du skal komme i gang og har lyst på en ny uttrykksform. Kanskje du vil finne noe som gir total avkobling fra en hektisk hverdag eller du har ideer og tanker om konkrete arbeider du vil lage. Ikke vær redd for at det er vanskelig. Du ledes du inn i prosessen utfra dine egne forutsetninger og ønsker, så det blir en helg fylt av inspirasjon, mestring og glede. Du vil oppleve noe unikt i sammen med andre, spise god mat i vakre omgivelser på Eker Gård ved foten av Jotunheimen. Om du har malt litt før så vil du kunne utvikle deg videre og få hjelp og støtte fra kursleder.

Kursmateriell:
• Kostnader til materialer kommer i tillegg og vil variere utfra hva du velger av materialer, minimum ca 500,-
• På alle kurs får du spennende servering tilpasset kursets varighet.

Om oss:
Vi ønsker å utvikle gården til et senter for å vise, lære og produsere kunst. Hos oss vil du lære alt fra å spise mat fra naturen, dyrke og bruke urter til foto, skulptur og maleri. Vi vil arrangere foredrag og seminarer om kunst, mat og natur. Du må ikke være medlem av gården for å delta, men vi håper mange kunne tenke seg å støtte oss med et medlemskap. Når du melder deg inn får du spesial priser på kurs og kunst og du får en gave fra Eker gård. Årets gave til de som bor eller har hytte ved Beitostølen? Bli medlem av gården så får du et trykk i innmeldingsgave og 10% på alle kurs, foto og Giclée.

Overnatting:
Eker Gård ligger 5 minutter med bil fra Beitostølen der det finnes en rekke hotell og hytter til leie. Kontakt Beitostølen.no for et godt tilbud. Det er også Campingplass i nærheten og i naturen rundt er det nok av plass for teltliv.


: