Lær å mal kalkmaling med Nina InteriørteknikkKursarrangør: Kreative kurs Sandefjord
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 1 år
Pris: 300

Ønsker du å lære å fornye møbler ved bruk av kalkmaling? Da er dette kurset for deg. I dette kurset får du en innføring i hvordan du maler rundt en transfer´ Mouldings/leire: hvordan du støper egne former både med leire og paste. Gode råd og tips på veien.

Velkommen til en spennende verden med maleteknikker, som jeg vanligvis bruker på møbler. Jeg startet opp Nina Interiørteknikk i 2018 og ønsket å sette fokus på gjenbruk/miljø. Jeg maler og restaurerer møbler og interiør på bestilling. Ønsker du kurs så er dette mulig. Dette nettkurset tar for seg teknikker som jeg bruker når jeg maler på møbler , interiør og annet.
Kalkmaling; enkel innføring
Teknikker i maling og voks
Transfer/overføringsark; hvordan bruke dette.
North sea texture.; hvordan jeg maler telstur,med kalkmaling og blandingsforhold. I dette tilfellet etterligner jeg sand.
Skyggelegging med voks og patina.
På døren bruker jeg mye tid på å lage lys og skygge. Dette er ofte det som gjør at et bilde eller møbel blir spennende. Samtidig som jeg laget jeg døren så malte jeg også et møbel. På møbelet er det brukt akkurat de samme teknikkene som det er på døra. Bruk din skaperglede, ta det gjerne med utendørs i solen og bli inspirert av naturen rundt deg. Produktene jeg bruker; - kalkmaling, Nort sea texture, voks og pensler fra Nordic Chic - transfer , mouldings fra Redesign with Prima - Alle produkter, samt leire og annet materialer finner du på nettsiden min www.ninainteriorteknikk.com Mal deg en god dag og kos deg Ønsker du å følge meg på Facebook og Instagram er du velkommen til dette. Mvh Nina Interiørteknikk