Lær å lage saus slik proffene gjør det



Kursarrangør: Apéritif AS
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:30 - 21:30
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.195
Neste kurs: 15.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Innhold:
SKRIV UT
Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser. De kan du også lære, og det i løpet av noen få timer på Apéritifs sausekurs som finner sted på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt. Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Opplev det du også.


Allergi:
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

NB: Kurset er svært dårlig egnet for de som har laktose- og glutenallergi, og vi har ikke mulighet til å tilpasse kurset i forhold til disse allergiene.

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for alle

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Rikelig med smaksprøver
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium
• 1 aperitiff
• 1 glass med vin