Lær å lage fantastiske grønnsaksretter



Kursarrangør: Apéritif AS
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 17.30 - ca. 21.30.
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.195

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg, og spise mer vegetarisk mat er bra for både egen helse, miljøet og dyrene. Men hva skal du spise, og hvordan lager du det?

Er du vegetarianer, ønsker du å bli det, eller vil du kanskje bare kutte litt i kjøttforbruket ditt? Denne kvelden vil du utvide din kunnskap om vegetariske retter, og lære å lage fullgode måltider uten kjøtt. Du lærer også hvor lett det er å fermentere grønnsaker selv, og hvor utrolig godt det smaker.

Bølgen & Moi sine dyktige kokker viser deg hvordan du kan tilberede deilig mat basert på planteriket. Her får grønnsakene virkelig skinne, og du lærer forskjellige teknikker for å trylle den simpleste løk til en real smaksopplevelse. Noe av det som står på menyen denne kvelden er linsesuppe, vegetarburger, fermentering og vårruller

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig vegetarkokk som tryller frem de lekreste plantebaserte retter og imponerer alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges ledende kokker.

Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.

Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren.

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer:
• Deltakende matkurs
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Lån av utstyr under kurset
• Forstykke til låns
• Kurskompendium
• Tre retters middag eter endt kurs (NB drikke kommer i tillegg og betales på stedet)