Langrennkurs klassisk alle nivåer - privatundervisning



Kursarrangør: Learn2ski
Sted: Oslo, Frognerseteren
Oslo
Kursadresse: Holmenkollveien 201, 0791 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 50 minutter
Pris: 1.750

Vi tilbyr langrennskurs i klassisk stil for nybegynnere som privatundervisning. Instruktørene på våre skikurs er tidligere toppløpere i langrenn og drillet i å formidle teknikk til mosjonister på de ulike nivåene - både i klassisk og i skøyting.

Vi matcher deg med riktig instruktør:
Vi matcher deg til riktig instruktør basert på stilart og nivået og den stilarten som du velger i påmeldingsskjemaet. Siri på Learn2Ski-kontoret gjør dette manuelt for å sikre deg / dere den beste instruktøren for det nivået du / dere er på. Hvis du har lyst til å ha samme instruktør hver gang så setter du deg opp samme ukedag og sted, så kan du ha samme instruktør hver gang. Legg inn i et felt i påmeldingen ved neste gangs registrering, dersom du ønsker en bestemt instruktør som du har hatt tidligere.

Angående varighet:
Husk at privattimer er intensivt. 50 minutter kan virke kort, men det er mye på en gang, særlig hvis man kun er en person.

Kan man være flere:
Du kan komme alene eller sammen med en til to andre. Det er viktig at du i påmeldingen fyller ut for om dere blir 1, 2, 3 eller 4 deltagere. Er dere en gjeng på fem eller flere? Da blir det gruppe-opplegg dersom dere vil ha eget kurs.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning i langrenn klassisk stil

Nivå: Nybegynnere

Priser:
En deltager / one participant kr 1 750,00
To deltagere / two participants kr 2 250,00
3-5 deltagere / 3-5 participants kr 2 700,00