Landskap m. akryl. Realistisk/stilisert - V. PolsangiKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskebyveien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager 11.00-13.30
Varighet: 10 ganger
Pris: 4300.-
Neste kurs: 19.04.2023 | Vis alle kursdatoer

I dette kurset vil kunstlærer Violet Polsangi underviser deg i de grunnleggende ferdighetene i landskapsmaleri. Du maler etter fotografi og lærer deg teknikkene for a° male med både realistisk og stilisert uttrykk. Vi bruker akrylmaling

Malekurs i landskap med akrylmaling

Dato: 19 april 2023 - Semesterkurs onsdager (10 uker)
Klokkeslett: 11.00 – 13.30
Pris: 4300,-

I dette kurset vil kunstlærer Violet Polsangi undervise deg i de grunnleggende ferdighetene i landskapsmaleri. Du maler etter fotografi og lærer deg teknikkene for a° male med både realistisk og stilisert uttrykk. Det kreves ingen forhåndskunnskap, kurset starter med grunnleggende teknikker. Violet gir tilpasset opplæring så kurset passer også for deg som kan litt fra før og ønsker individuell veiledning for å komme videre.
Du får en innføring i maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. De som vil male mer abstrakt er også velkommen.
Kurset legger vekt på billedkomposisjon, form og farger, og du lærer grunnleggende landskapssammensetning, å tegne skisser, landskapskomposisjon, perspektiv/dybde og fargelære.
Når du har fullført dette kurset har du ferdigheter og selvtillit til å male mer utfordrende landskapsmalerier.
Kurset vare i 10 uker.
Du tar med eget lerret (30x40) eller (50x60) eller større format, malerplate eller akrylpapir. Har du gamle uferdige maleri som du vil bruke som underlag så er et også greit. Ta med pensler du liker, f.eks grisebustpensler og syntetiskepensler, rund og flat bust i misnt 3 ulike størrlser, feks 5, 12 og 16. Fordriverpensel kan også være fint å ha til grunning og undermaling tidlig i prosessen.
Ta også med din egen akrylmaling, dekkende hvit maling pluss de tre primærfargene. Ta med den malingen du vanligvis bruker, men skal du kjøpe nytt og er usikker på hva du trenger, så er et forslag er merket Winsor&Newton: Cobalt Blue Hue, Cadmium Yellow, Cadmium Red.

Kurset holdes pa° Oslo Maleklubb, Briskeby, i en uformell atmosfære hyggelig samvær med de andre kursdeltakerne.
Violet Polsangi jobber som kunstner og kunstlærer. Hun er medlem av Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere og maler selv ba°de figurativt og abstrakt. Violet er utdannet faglærer i design, kunst og ha°ndverk, og underviser ba°de voksne og unge.


Dato: April 19 2023 - Semesterkurs onsdager (10 uker)
Klokkeslett: 11.00 – 13.30
Pris: 4300,-

Påmelding: Send sms til Violet Polsangi
Rabatt: Meld deg på før 15. februar 2023. så får du kr. 300,- i rabatt.
Bindende påmelding ved innbetalt kursavgift via vipps: 97 69 89 20.

(Ved mindre enn 5 påmeldte kan kurset bli avlyst. Betalt kursavgift vil da bli refundert.)OM VIOLET POLSANGI
Violet Polsangi arbeider som kunstner og kunstlærer i Oslo. Hun er medlem av Norsk Forening for uavhengige Kunstnere og er prisbelønt for sine fargerike abstraherte bilder, med motiver som inneholder elementer av både natur og arkitektur. Violet har kunstutdanning fra Einar Granum Kunstfagskole og har pedagogisk utdanning som faglærer i design, kunst og håndverk ved Høgskolen i Oslo.

Se bilder og mer informasjon på www.polsangi.com

Målgruppe for kurset

Alle som vil videreutvikler seg