Tillitsvalgtopplæring i Ski

Arbeidsrett medbestemmelse

Vi tilbyr kurs om arbeidsrett medbestemmelse. Arbeidsrettslinja består av 5 moduler som skal gi en helhetlig kompetanse i faget gjennom en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Innhold og omfang er basert på pensum i studieemnet Arbeidsrett ved Universitet i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 10.03.2025 40 timer / 5 dager10.03.2025 Gratis kr

Arbeidsrett stillingsvern

Vi tilbyr kurs om arbeidsrett stillingsvern. Arbeidsrettslinja består av 5 moduler, som skal gi en helhetlig kompetanse i faget gjennom en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Innhold og omfang er basert på pensum i studieemnet Arbeidsrett ved Universitet i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 30.09.2024 (+1) 40 timer / 5 dager30.09.2024 (+1) Gratis kr

Arbeidsrettens rettskilder

Vi tilbyr kurs om arbeidsrettens rettskilder. Arbeidsrettslinja består av 5 moduler som skal gi en helhetlig kompetanse i faget gjennom en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Innhold og omfang er basert på pensum i studieemnet Arbeidsrett ved Universitet i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 09.09.2024 (+3) 40 timer / 5 dager09.09.2024 (+3) Gratis kr

Individuell arbeidsrett

Vi tilbyr kurs om individuell arbeidsrett. Arbeidsrettslinja består av 5 videregående moduler, som skal gi en helhetlig kompetanse i faget gjennom en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Innhold og omfang er basert på pensum i studieemnet Arbeidsrett ved Universitet i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 21.10.2024 (+1) 40 timer / 5 dager21.10.2024 (+1) Gratis kr

Kollektiv arbeidsrett

Vi tilbyr kurs om kollektiv arbeidsrett. Arbeidsrettslinja består av 5 videregående moduler, som skal gi en helhetlig kompetanse i faget gjennom en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Innhold og omfang er basert på pensum i studieemnet Arbeidsrett ved Universitet i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 11.11.2024 (+1) 40 timer / 5 dager11.11.2024 (+1) Gratis kr

LO-skolen arbeidsliv

Vi tilbyr kurs om LO-skolen arbeidsliv. LO-skolen skal gjennom valgfrie moduler gi tillitsvalgte en helhetlig kompetanse. Gjennom et variert tilbud skal tillitsvalgte få muligheter til fordypning utover grunnskoleringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 17.09.2024 80 timer / 2 måneder17.09.2024 Gratis kr

Miljøarbeid i bedrift og samfunn - del 1

Vi tilbyr kurs om miljøarbeid i bedrift og samfunn - del 1. Studiet består av 2 uker institusjonell undervisning og 10 mnd. egenstudier på deltid. Undervisningen vil bygge på studentenes erfaringer, og variere mellom forelesninger, diskusjoner, og gruppearbeid omkring de aktuelle temaene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 40 timer / 12 dager

Øk sikkerheten og bidra til en rusfri arbeidsplass - NETTKURS

Vi tilbyr et komplett nettkurs som bidrar til en tryggere og rusfri arbeidsplass! Du lærer hvordan du kan oppdage, håndtere og forebygge rusmisbruk på arbeidsplassen og bidra til et bedre mer helsefremmende og tryggere arbeidsmiljø!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3995 kr

Oppfølging av personell i førstelinje i en pandemi - webinar

Vi tilbyr webinar om oppfølging av personell i førstelinje i en pandemi. Tretimers webinar med toveis lyd-/ bildekommunikasjon for god kontakt mellom foreleser og deltakere. Deltakerne vil få en lavterskel verktøykasse for bruk i en krevende og spesiell situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer

Arbeidsmiljøkonferansen 2023 - webinar

Vi tilbyr arbeidsmiljøkonferansen 2023. Nytt av året! Fagfokus og HMS Norge har inngått et samarbeid, og slår sammen Arbeidsmiljøkonferansen og HMS tinget. Dette for å gi deg enda bedre og mer relevant faglig innhold!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager

Retten til et trygt og godt skolemiljø

Vi tilbyr kurs i regelverket om skolemiljø - Retten til et trygt og godt skolemiljø. Regelverket om skolemiljø er tatt inn i opplæringsloven kapittel 9a. Regelverket trådte i kraft 1. august 2017, noe som betyr at skolene nå plikter å følge de nye reglene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.250 kr