Kveldskurs i fermentering



Kursarrangør: Margit Vea
Sted: Buskerud, Røyken
Buskerud
Kursadresse: Kunnskapsveien 49, 3430 Spikkestad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 19:00 - 21:00
Varighet: 2 timer
Pris: 690

Vi tilbyr kveldskurs i fermentering hos Anne-Gunn Vadheim. På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen.

Innhold:
Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake surdeigsbrød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med. Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Antall plasser: 10 deltagere

Kursholder: Anne-Gunn Vadheim