Kurset Fenomenal HukommelseKursarrangør: PmemoryNord
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 6 måneder
Pris: 2.950

Dette kurset vil gi deg enkle teknikker for å huske mer av det du leser og hører, slik at du kan bruke mindre tid på å studere eller lete etter mistede ting, oppleve mindre stress, samt lese bedre og mer effektivt. Tilbring mindre tid på å studere, bli den personen som virker å huske alt.

Kurset Fenomenal Hukommelse består av 5 deler:
Alle leksjoner bør fullføres. Det anbefales å ikke hoppe over noen. Alle leksjoner er like viktige.

Grunnleggende trening (innledning til kurset, 12 leksjoner)

Vi starter med enkle, grunnleggende øvelser for å bygge et fundament. Her går vi nøye gjennom ulike teknikker for pugging samt spesielle tankesett som vil være et grunnlag for din evne til å memorere. Du kan forvente en gradvis økning i hvor mye informasjon som kan lagres på et gitt tidspunkt, helt opp til 100 elementer. Du vil også få et mye sterkere og mer stabilt fokus.


Din første database (grunnleggende kurs, 12 leksjoner)

Du vil utvikle evnen til å memorere 25 grunnleggende typer informasjon (telefonnummer, historiske datoer, konstante verdier, tidstabeller, navn, formler etc.), og samtidig kunne selektere og flytte informasjon i minnet ditt. Du vil jobbe med opp til 100 eksempler på saklig, databasert informasjon (tidligere ansett som umulig å huske). På forespørsel vil du være i stand til å reprodusere dette med absolutt nøyaktighet. I siste del av kurset vil det være en avsluttende eksamen.


Fremmedspråk (spesialkurs, 11 leksjoner)

Opplæring i utenatlæring av utenlandske ord og uttrykk. Kursmateriellet er basert på engelske språk, men evnen kan overføres til alle språk.
• Lær uttalen av ordene
• Husk grupper av ord
• Memorer pensumtekster
• Lær strukturelle modeller utenat
• Pugg grammatiske regler, substantivkjønn, adjektiver
• Lær verbbøyninger utenat
• Husk dialoger
• Lær å studere med lydbøker

Å lære et fremmedspråk blir en hyggelig og ekstremt effektiv opplevelse, ikke en kamp.


Bøker og komplekse tekster (spesialkurs, 16 leksjoner)

Fra vitser og korte historier til hele bøker og forelesninger med kompleks fagterminologi! Komplekse tekster brukes som øvelser. (Tekstene skal ikke gjengis ord for ord, men reproduseres med dine egne ord, samtidig som avsnittsrekkefølgen og den nøyaktige informasjonen blir bevart).Koder og passord (spesialkurs, 6 leksjoner)

• - En effektiv måte å huske numeriske data på. Her lærer du blant annet å memorere passord, dørkoder til jobben og PIN-koder. Du holder de personlige detaljene dine sikre, og vanskeliggjør identitetstyveri.
• - Husk alt fra nettsider og e-postadresser til kredittkortnumre, kontonumre og påloggingsinformasjon.


Om kurset:
Dette er et tekstbasert nettkurs med 58 leksjoner. Alle leksjoner er praktiske, fordi praktisk trening er den eneste måten å oppnå den mentale formen som kreves for å kunne memorere bøker. Det handler ikke bare om å bygge opp memoreringsferdigheter, poenget er å utvikle en supersterk oppmerksomhet, en evne til levende visualisering og en dramatisk forbedret tankehastighet.

En leksjon består av ulike øvelser og tar fra en til to timer. Du er velkommen til å studere i ditt eget tempo, men husk at èn leksjon per dag er maksimum og tre leksjoner per uke er minimum. Det ideelle er noe i mellom.

Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Du vil få all den oppfølgingen som trengs for å kunne fullføre kurset og utvikle en fenomenal hukommelse.