Kurs om vin og mat i kombinasjonKursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 22:30
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.495

Vi tilbyr kurs om vin og mat i kombinasjon. Våre dyktige kokker og vinkelnere legger sammen sine kunnskaper for å gi deg en lærerik og smakfull helaftenopplevelse.

Våre sommelierer ( vinkelnere) er opptatt av kvalitet, men er ikke glad i snobberi.
Vi elsker å formidle kunnskap om vin på en lettfattelig måte, gjerne sammen med noen gode historier. Tema for vin og mat-kurset er : Hvordan finne den rette drikken til maten på din tallerken?

Matkurs.no sine dyktige kokker og vinkelnere legger sammen sine kunnskaper for å gi deg en lærerik og smakfull helaftenopplevelse. Kurset er lagt opp med en gjennomgang med et godt utvalg matretter og flere ulike typer vin. Tenk på grunnsmakene og du kan enkelt finne riktig vin. På kurset smakes et utvalg viner og i møte med et utvalg matretter. Noen kombinasjoner gir frydefulle erfaringer, mens andre oppleves som mindre heldig.

Poenget er at man kan lære mye av "dårlige" eller lite heldige kombinasjoner. Da oppleves også de gode sammensetningene sterkere. Dette kurset er et smakskurs hvor du ikke lager mat, men får smaksopplevelser, gode historier og en sosial kveld. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst og etter kurset. Vi har alle rettigheter.

Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Denne oppføringen er på en ekstern portal. Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer og priser som vil være oppdatert på vårt eget nettsted www.matkurs.no

Målgruppe for kurset

Kurset passer for de som har lyst til å få et dypere innblikk i vinens verden.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Aldersgrense: 18 år

Vis flere tilsvarende kurs: