Kurs om sorg og savn - OnlineKursarrangør: ReManos
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: I ditt eget tempo
Pris: 4.990

Jeg tilbyr coaching. Hva ønsker du deg? Javisst gjør det vondt! Slik finner du glede i hverdagen, selv om du savner en kjær. Finne gleden i hverdagen igjen. Nettkurset som kan hjelpe deg til en bedre hverdag selv om du savner en kjær. Lær deg å leve med savnet.

Innhold:
Dette kurset handler om tanker, følelser og tankemønstre som kan oppstå etter å ha mistet en man er glad i. Du vil lære hvordan du kan stoppe tanker som ikke gjør deg godt, og heller ha fokus på de gode tankene og følelsene.
Du vil også lære hvordan du kan ta valg ut ifra din egen livssituasjon. Dagen i dag er din virkelighet, og nå skal du bli venn med din virkelighet. Det handler ikke om å snu opp ned på alt, på en gang! Et stort fremsteg er resultatet av mange små. Jeg vil hjelpe deg på vei til det livet du selv ønsker!

I dette kurset er det 3 moduler:
• Du får e-post om Modul 1 som heter: - du har bestemt deg for en forandring - den får du samme dag som du kjøper kurset. I den første modulen er det 2 leksjoner og oppgaver som hører til.
• Så kommer det e-post om Modul 2 som heter Følelser, som har 2 leksjoner og oppgaver til 2 uker etterpå.
• Ny e-post om Modul 3 som heter Din nye hverdag etter 4 uke. I den modulen er det 3 leksjoner som handler om tankemønster, finne gleden i hverdagen igjen
• Bonuser er det også, det er avspenningsøvelse, og hvordan du lager deg effektive lister til inspirasjon og glede for deg selv.

Kursholder: Anne Marit Bussesund
Etter at jeg mistet sønnen min for noen år siden, var det vanskelig å finne et hverdagsliv som jeg hadde det fint i. Sønnen min var 28 år, men for oss foreldre så er det barnet vårt, og alder har ingenting å si. Etter som tiden gikk og jeg levde der jeg var glad utvendig gråt jeg ofte innvendig. Jeg klarte ikke finne det rette som kunne hjelpe meg til et bedre liv... helt til jeg begynte å utdanne meg til coach. Da ble jeg selv coachet og jeg ble stilt de rette spørsmålene. Da løsnet det mye hos meg.

PS: Det er mulig å få delbetaling, ta kontakt!