Kurs i video- og multimediaproduksjon - bedriftsinterntKursarrangør: Jarle Leirpoll
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Videoproduksjon er lett. Komplekst kan det nok være, men egentlig ikke komplisert eller vanskelig. Hver ting du gjør er ikke så vanskelig. Å ta hvitbalanse er enkelt. Å fokusere er enkelt. Å ta riktig utsnitt er enkelt. Å eksponere riktig er enkelt.

Det er når du skal gjøre alt dette på en gang at det kan krongle seg til. På mine kurs lærer du smarte måter å jobbe på, for at livet som fotograf og redigerer skal bli enklere for deg. Dermed kan du konsentrere deg om det viktigste: å fortelle gode historier.

Jeg har undervist ved forskjellige høgskoler siden 1987, parallelt med min virksomhet som frilans fotograf / redigerer / regissør. I tillegg har jeg kjørt kurs for TV-stasjoner, webbaserte mediehus, lærere i videregående skole, etc. Se listen med logoer til høyre. Dette har gitt meg god innsikt i hva folk sliter med, og hva som skal til for å lære dem det. Derfor har jeg også skrevet en lærebok som nå blir brukt på nesten alle norske høgskoler med video på fagplanen.

Disse emnene kan jeg holde kurs i:
• Den gode historien - dramaturgi og fortellerteknikk
• DVD produksjon med Encore DVD
• Videokomprimering for DVD og nett
• Avansert redigering med Premiere Pro
• Digitale speilreflekskameraer og bilderedigering i Photoshop
• Grunnleggende journalistikk
• Å jobbe som VJ - om å gjøre det enkelt for seg selv
• Lydopptak og lydredigering - for radio og video
• Microsoft Windows byggeklosser - jobb effektivt, få bedre tid

Målgruppe for kurset

Jeg kan lære dere det dere trenger å lære. Opplegget er så fleksibelt at det kan tilpasses til de behov dere har eller venter å få. Dere kan f.eks. velge å lære om opptak med kamera, men ikke om redigering. Eller kanskje dere bare trenger å kunne redigere og komprimere filmer for web? Kanskje er det lyssetting dere vil lære? Eller lydopptak?

Kursmateriell

De fleste kursene arrangeres hos det firmaet som leier meg inn som instruktør. Da lærer de ansatte å bruke firmaets utstyr, og de slipper å reise bort. Jeg har som regel med mitt eget utstyr i tillegg, slik at de som ikke har eget kamera, lys, redigerings-PC, etc. kan bruke mitt.

Vis flere tilsvarende kurs: