Kurs i mindfulness og meditasjon



Kursarrangør: Interflow
Sted: Majorstua Terapeutene
          Oslo
Kursadresse: Majorstuveien 36, 0367 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Annenhver tirsdag, kl 18:00 - 20:15
Varighet: 8 kvelder
Pris: 2.500

Hvordan du nullstiller deg mentalt, oppnår en no-mind tilstand, kobler ut og finner roen. Dette er grunnleggende for å ha det godt, kjenne deg selv, forstå og fange opp hva som skjer i og rundt deg, være fokusert og tilstede.

Innhold:
Mindfulness og meditasjon hjelper deg til å nullstille deg, få oversikt og tilstedeværelse. Det sentrale i mindfulness er nærvær, og full oppmerksomhet på her og nå med alle sanser åpne.

Mindfulness er også kjent som oppmerksomhetstrening og konsentrasjonstrening. Mindfulness er utviklet for å øke din prestasjonsevne, bevare konsentrasjonen, forebygge stress og styrke din arbeidsglede, og glede generelt. Konkrete metoder hjelper deg til forbedret fokus, lavere stressnivå og mentalt overskudd.

Det forebygger utbrenthet og helseplager gjennom økt fokus på det du skal gjøre der og da. Bryt kappløpet med tiden, lange to-do lister, dårlig samvittighet og konstante avbrytelser med mindfulness i hverdagen. Lær å styre bevisst og rolig gjennom dagens mange gjøremål. Teknikkene er klare, enkle og uhyre effektive til daglig bruk.

Du lærer hvordan du nullstiller deg mentalt, oppnår en no-mind tilstand, hvordan du kan koble ut/av og oppnå dyp hvile – for å legge til rette for økt overskudd, tilstedeværelse, fokus og kreativitet, samtidig som du beholder en indre ro og styrke.
Presentasjon og trening med enkle men kraftfulle pusteøvelser, fokustrening, enkle fysiske øvelser og stimulering av punkter o.l på kroppen for å øke energitilskudd, basert på kinesisk medisin, ayurveda, polaritetsterapi, samt dype meditative avspenningsøvelser.

Kursets varighet kan variere fra en innføring på 2 timer til flere bolker over flere dager ad gangen.

Målgruppe for kurset:
Alle.

Kursmateriell:
Ja

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Sissel Arset, leder Ålesund styrernettverk, ang 2 dagers kurs i stressmestring:
"Rolig, behagelig og imøtekommende personlighet som gikk ut og inn av manus uten noe som helst problem. Fikk engasjert alle og traff alle på en vidunderlig måte. Må oppleves!!!! Ei dame som vet hva hun snakker om."

Styrer Anne-Gro Gundersen, Barnas-Barnehage AS, Horten, ang kurs i stressmestring:
"Et kurs som fenget hele personalgruppa fra start til slutt. Kursholder formidlet på en interessant og rolig måte. Dette var en viktig investering for oss som arbeidsplass. Vi fikk ulike verktøy vi kunne bruke i våre egne liv for å takle ulike former for stressituasjoner vi alle kommer opp i.
Tusen takk!"