Lastsikringskurs i Trondheim

Lastsikringskurs - klasse B96

Vi tilbyr lastsikringskurs på tilhenger - klasse B96. Skal du kjøre bil og henger med tillatt totalvekt over 3.500 kg kan førerkort klasse B96 være en god investering. Denne klassen gir rett til å føre vogntog (bil + henger) over 3.500 kg og inntil 4.250 kg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 1/2 time 990 kr

Lastsikringskurs - klasse BE

Vi tilbyr lastsikringskurs på tilhenger - klasse BE. Skal du kjøre bil og henger med tillat totalvekt over 4.250 kg trenger man førerkort i klasse BE. Denne klassen gir rett til å føre vogntog (bil + henger) over 4.250 kg og inntil 7.000 kg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 1/2 time 990 kr

Sikring av last

Vi tilbyr kurs i sikring av last. Sikring av last og kjøretøyets stand er sjåførens ansvar. Før kjøring begynner skal føreren forvisse seg om at kjøretøyet er i forsvarlig og forskriftsmessig stand, og at det er forsvarlig og forskriftsmessig lastet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1.500 kr

Transport av levende reinsdyr - Nettkurs

Vi tilbyr kurs i transport av levende reinsdyr på nett. Forskrift om transport av levende dyr, setter krav om at dyretransportsjåfører skal ha godkjent opplæring / kompetansebevis for transport av levende reinsdyr. Kurset er utviklet og godkjent av Mattilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 4.600 kr