Kurs i profesjonelt salg



Kursarrangør: Scan Learn AS
Sted: I Park Ullandhaug
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30 - 15:30
Varighet: 2 dager
Pris: 7.900

Vi tilbyr kurs i profesjonelt salg - et steg videre. Dette vil du lære mer om: organisering av salgsarbeidet, psykologien i salg, de ulike salgsfasene, hvordan du argumenterer, og hvilke innstilling du skal ta i bruk for at salgsarbeidet skal bli energigivende, gøy og lønnsomt.

Dersom salg er en del av jobben:
Dette kurset har hatt mer enn 2.000 deltagere. Inspirert fra en fersk undersøkelse fra mer enn 600 bedrifter i Norge tar vi med:
• Mer enn 50 % av selgere har utdanning på høyskolenivå, og snitt alder er 45 år, med ca. 20 års salgserfaring
• Det er ingen sammenhenger mellom alder og salgsprestasjoner
• Nettbasert teknologi erstatter ikke salgsarbeid
• Gjennomføringsevne og kunnskaper om salgsprosessen er avgjørende
• Det er en større sammenheng mellom kundekunnskap og salgsresultater, enn produktkunnskaper og salgsresultater.

Forskning viser til at 88 % av kundene først og fremst ønsker dialog om sine behov og utfordringer, og ikke en standard presentasjon. (Kilde: Objective Management Group). De som arbeider med salg har ofte solid kunnskap om egne produkter og tjenester. Det skaper trygghet.

Men, det handler selvfølgelig om hvilke konkret nytteverdi nettopp denne kunden vil oppnå med dine varer og tjenester, og hvorfor kunden skal velge nettopp ditt firma som leverandør. Det forstår du gjennom dialog og dialog kan bli ditt fremste verktøy. Blant mange godbiter på kurset er planlegging og gjennomføring av gode salgsmøter.

Personlig oppfølging:
Mot slutten av kurset skriver deltagerne sin personlige handlingsplan med mål å arbeide mer profesjonelt med salgsarbeidet. Etter avtale får hver deltager personlig oppfølging 2 - 3 uker etter kurset. Dette for å sikre og hjelpe til slik at læringen gir en positiv forskjell.

Instruktør: Kristoffer Omdal

Kristoffer Omdal får solide tilbakemeldinger fra sine deltakere og de beskriver ham som dyktig, erfaren, inspirerende og humørfylt. Kristoffer er kjent for sin retoriske evne til å fange og holde på tilhørernes oppmerksomhet. På kurset tar du del i hans mangeårige erfaringer og beste tips. Som planlegger og instruktør på over 2.300 kurs gjennom 25 år for landets fremste bedrifter regnes han som Norges mest erfarne instruktør.

Målgruppe for kurset:
Både deg som er erfaren og deg som er relativt fersk. Salgsledere, selgere, Key Accounts, ledere, avdelingsledere, selgende rådgivere, tjenestesalg, og også deg som har salg som en del av din rolle.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer inkluderer lunsj, forfriskninger og kursbevis

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Etter trening og oppfølging har vi greid å hente inn mer arbeid enn vi noen gang tidligere har greidd. Kristoffer har med sin drive, kunnskap og formidlingsevne klart å skape en salgskultur som vi aldri har hatt i dette selskapet tidligere.
- CAN AS, Adm dir. Lars Erik Berntzen

De har lagt grunnlaget for en varig endring av salgskulturen i Sparebanken Nordvest, slik at banken i det siste året har levert salgsresultater som kan måle seg med de beste sammenlignbare bankene i alliansen.
- Sparebanken1 Nordvest

Salgsresultatet første uken etter kurset var ”all time high” med en økning på ca. 10 %. Vi i Telenor sier oss veldig godt fornøyd med dette resultatet og med samarbeidet med Scan Learn.
- Telenor

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis