Kurs i mobilfotografering - nettkursKursarrangør: Vestfoto
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil

Vi har gleden av å presentere nettkurs i mobilfotografering. I dette kurset kommer du til å lære deg alt du trenger å vite for å kunne ta bedre bilder med mobilen.

Du vil lære om hvordan du bruker kameraappen på mobilen din. Du kommer også til å lære om hvordan lys, avstand, perspektiv, dybde og komposisjon påvirker bildene dine. Kort oppsummert, du lærer alt du trenger for å gi bildene dine større gjennomslagskraft. Kurset inneholder mer enn 200 mobilbilder som du kan bli inspirert av.


Du har tilgang til kurset umiddelbart og kan ta det i ditt eget tempo.

I videoene forklares teorien gjennom bildeeksempler slik at du får et godt visuelt inntrykk av prinsippene.

Du har tilgang til kursplattformen og innholdet i ett år etter kjøpet er gjennomført.

Lær å ta gode bilder med mobilkamera
I dette kurset kommer du til å lære deg alt du trenger å vite for å kunne ta bedre bilder med mobilen. Du vil lære om hvordan du bruker kameraappen på mobilen din. Du kommer også til å lære om hvordan lys, avstand, perspektiv, dybde og komposisjon påvirker bildene dine. Kort oppsummert, du lærer alt du trenger for å gi bildene dine større gjennomslagskraft.

I tilknytning til fotoprinsippene kommer vi også med tekniske tips slik at du kan bruke prinsippene på en god måte med mobilen. Men selv om kurset har fokus på mobilfotografering vil du oppdage at prinsippene du lærer kan brukes uansett hvilket kamera du benytter.

Utgangspunktet er å få mest mulig ut av det motivet du har foran deg på en kreativ måte. Kunnskapene du lærer kan du anvende uavhengig av hvilke typer bilder du liker å ta, om det er portretter, natur, kultur, detaljer, aktiviteter eller andre motiver.

Kurset er 2 timer og 20 minutter langt, og dekker alt du trenger for å komme raskt i gang med å ta gode bilder med mobilen. Det er lagt opp slik at det er enkelt å bruke det som oppslagsverk når du har gjennomført kurset, slik at du lett kan gå tilbake å repetere det du har behov for å se på nytt.

Det inneholder mer enn 200 bildeeksempler som gjør at du enkelt kan forstå prinsippene vi lærer bort.

Kursets innhold:
• Lys – Du vil lære hvordan du kan bruke lyset på best mulig måte, noe som kan revolusjonere måten du tar bilder på.
• Avstand – Du vil lære å beherske riktig avstand til motivet slik at du lettere får formidlet det du ønsker å formidle i bildene dine.
• Perspektiv – Du vil lære å ha et bevisst forhold til ståsted/vinkel du skal ta bildet fra, noe som garantert øker kreativiteten i fotograferingen.
• Detaljer og dybdeskarphet – Du vil lære hvordan du kan jobbe tett på motiver og ta spennende detaljbilder, og hvordan du kan lege med dybdeskarphet i bildene.
• Komposisjon – Du vil lære hvordan du skal forholde deg til komposisjon, dvs. hvordan du kanplassere elementene i motivet ditt i bilderuten på en god måte, dette skaper garantert mer spennende og profesjonelle bilder.
• Bildebehandling og ekstrautstyr - Du vil lære litt om hva du bør gjøre av bildebehandling etterbildene er tatt og du vil få tips om forskjellig ekstrautstyr.
• Tekniske tips - Gjennomgående i kurset får du i tilknytning til de ulike temaene tekniske tips som gjør at du kan bruke prinsippene best mulig med mobiltelefonen.

Ved kjøp får du umiddelbart tilgang til kurset i ett år.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som har et mobilkamera og ønsker å ta gode bilder, uansett om du er nybegynner eller har fotografert en stund. Mobilfotokurset egner seg for ungdom og voksne og du kan få bruk for det du lærer både i skole, jobb og i privat sammenheng.

Uttalelser

Anbefaling fra deltakere på våre live-kurs som dette nettkurset bygger på:

"Takk for et praktisk og pedagogisk kurs! Jeg lærte mye om fotografering når jeg deltok på Vestfotos mobilfotograferingskurs. Lysets betydning, å se motiv på en mer kreativ måte, å skape historier i bildene, og om bildebehandling. Gode tips ble formidlet på en veldig god måte. Anbefales!"
- Camilla Vandvik,Reiselivsrådgiver Karmøy kommune

"Som webredaktør er jeg hele tiden avhengig av gode bilder, både på nettsiden vår og på sosiale medier. Å lære mer om mobilkamera sin funksjonalitet og viktige fotoprinsipper som enkelt forbedrer kvaliteten på bildene, var veldig nyttig. Dette er et kurs jeg varmt kan anbefale til alle som jobber med markedsføring i sosiale medier og som ønsker å lære mer om mobilfotografering."
- Vibeke Berge Vierdal, Sveio kommune