Kurs i handel med fyrverkeri



Kursarrangør: Brannvernforeningen
Sted: Lakselv Hotell
          Finnmark, Karasjok
Kursadresse: Karasjokveien, 9700 Lakselv (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.900

Vi tilbyr kurs i handel med fyrverkeri. I handelsvirksomheter som har tillatelse til å selge publikumstilgjengelig fyrverkeri skal det være en ansvarlig for salget. Vedkommende må gjennomføre Brannvernforeningens kurs for handel med fyrverkeri.

Innhold:
På kurset er det en grundig gjennomgang av regelverket knyttet til salg og lagring av publikumstilgjengelig fyrverkeri. Du får lære hvordan du skal lage en risikoanalyse i forbindelse med salg og lagring av fyrverkeriartikler. Videre inneholder kurset informasjon om sikker bruk av fyrverkeri, hvordan du skal søke om salgstillatelse, og om brannvesenet sitt tilsyn med utsalgsstedene.

Fornying:
Har du sertifikat som utløp 31.12.2019, må du resertifisere deg. Dette kan gjøres ved å ta vårt e-læringskurs, som du finner på nettsiden vår. Du kan også velge å ta et av våre ordinære forhandlerkurs.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i handel med fyrverkeri

Eksamen / sertifisering:
Kurset avsluttes med en eksamen. Eksamen består av flervalgsoppgaver og gjennomføres på 30 minutter. Etter bestått eksamen blir du sertifisert som «særskilt utpekt person». Det er 18-års aldersgrense for håndtering av fyrverkeri i kategori 2 og 3, og du må være over 18 år for å bli sertifisert.

Vis flere tilsvarende kurs: