Kurs i grunnleggende skjønnsminke - helg



Kursarrangør: Imageakademiet
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Akersgata 11, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 17:00
Varighet: 2 dager
Pris: 3.450
Neste kurs: 25.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Kurset passer for alle uansett nivå og for de som ønsker å lære sminkehåndverket fra grunnen av. Kurset har et fokus på at du skal lære å sminke andre, men du kan også anvende disse teknikkene på deg selv.

Etter avsluttet kurs skal du kjenne til og kunne utføre alle de grunnleggende sminketeknikkene for base, lepper, øyne, vipper og bryn. Du skal kunne anvende disse for å legge dag– og kveldssminke. Du skal også kjenne til prinsippene for hvordan en kan bruke sminke til å korrigere for asymmetri i et ansikt.

Innhold:
Dag 1 De grunnleggende sminketeknikkene:
I løpet av dagen lærer du alle de grunnleggende teknikkene for base, øyne, lepper, vipper og bryn, inkludert bruk og vedlikehold av utstyr og forskjellig type sminke etc.
Du lærer bla. å korrigere for tett og bredt sittende øyne, usymmetriske lepper og bryn, dempe synlige blodårer, akne og mørke ringer under øynene. Det vil være et fokus på det håndverks-messige med terping på detaljer. I den påfølgende dagen i dag- og kveldssminke vil det være rom for mer kreativitet.

Dag 2: Dag- og kveldssminke:
I dag sminken lærer du å sette sammen de grunnleggende teknikkene til en helhet, tilpasset det mer avslørende dagslyset. Under kveldssminken vil du lære å legge helhetlig sminke med tyngre makeup, bla. soting av øyne, falske vipper, mørkere lepper osv. Du lærer også hvordan du kan sminke de ulike ansikt og øyefasongene ved bruk av lys og skygge prinsippet. Kurset avsluttes med utdeling av kursbevis.

Kursholder:
Tom Greni er en av landets mest erfarne og anerkjente makeupartister. Han er en inspirerende og kunnskapsrik lærer med masse humor og selvironi. Les mer på: www.tomgreni.com

Målgruppe for kurset:
Passer for de som ønsker å lære sminkehåndverket fra grunnen av, for å sminke seg selv eller kunne utføre mindre sminkejobber.

Forkunnskaper:
Det kreves ingen forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer lærebok, utlån av pensler og sminke under kurset og kursbevis. Pensumet for kurset er læreboken Vakker - Fagbok i skjønnsminke utgitt av Imageakademiet / Make Up Artistskolen. Lærebok er personlig og beholdes ved kursslutt.

Eksamen / sertifisering:
Kurset avsluttes med utdeling av kursbevis

Uttalelse fra fornøyde kursdeltakere:

"Informativt og med en leken tone. Var tid til å få individuell tilpasning/tips. Dyktig og fleksibel" Deltaker på kurs i september 2023

«Fantastisk inspirerende – har lært masse! Fikk til en god stemning og godt læringsklima. Dyktig kursholder med masse kunnskap – superbra formidlingsevne og masse humor. Helt topp!! Går gjerne flere kurs.»
Deltager på kurs i september 2021.

«Utrolig bra, han lyser opp rommet og underviser på en kjempefin måte. Spennende og læringsrikt»
Deltager på kurs 12. og 13. juni 2021

«For en fantastisk person og entusiasme. Inspirerende og dyktig til å lære bort, og liker særdeles godt måten han kommer med tydelige og konstruktive tilbakemeldinger som gjør at det er enklere å forstå.»
Deltager på kurs i februar 2020.

«Skulle gjerne lært enda mer. Var så gøy!»
Deltager på kurs i september 2019.

«Veldig bra. Vel, egentlig perfekt.»
Deltager på kurs i mars 2019.

«Tom er en svært inkluderende, positiv og herlig person som har de beste evner og kunnskaper til å lære fra seg!»
Deltager på kurs i november 2018.

«Fantastisk bra! Tom var flink til å forklare enkelt og gav fine tilbakemeldinger. Utrolig flink lærer»
Deltager på kurs i februar 2017.

«Tom er en fantastisk kursholder med bred erfaring og kunnskap som holder fokus gjennom hele kurset.»
Deltager på kurs i september 2016.

«Kurset var veldig bra. Meget bra. SUPER!! Trodde ikke at jeg skulle lære så mye på så kort tid.»
Deltager på kurs i september 2015.

Vis flere tilsvarende kurs: