Kurs i grunnleggende keramikk - OnlineKursarrangør: Tone Seppola
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kurset er online, det er ferdig innspilte moduler med ulike teknikker og metoder. Du kan ta kurset når det passer for deg og se det så mange ganger du ønsker.
Pris: 950

Vi tilbyr grunnleggende keramikk kurs. Alt du trenger å vite for å komme i gang med keramikk. I kurset vil du lære å lage dine egne produkter i steingods, leirgods eller lufttørkende leire. Kurset tilsvarer et 12-timers fysisk kurs.

Innhold:
I dette kurset lærer du alt du trenger å vite for å lage ulike gjenstander hjemme. Det kan være en vase, ett fat, eller en lysestake. De fleste redskapene har du mest sannsynlig allerede, men leire må du skaffe før du starter. Kurset er delt inn i 6 ulike moduler og det tar ca. en time å se det. Det følger med en kursveileder og du kan kontakte meg dersom du har noen spørsmål. Har du egen ovn eller tenker å kjøpe deg en, passer kurset også for deg. Meld deg på dette kurset for å lære å lage keramikk og for å finne ut om keramikk er din nye hobby eller jobb?

Dette får du:
• Inspirasjon
• Kunnskap
• Metoder

Målgruppe:
Alle som ønsker å lære om keramikk

Forkunnskap:
Ingen

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Anbefaler et supergodt kurs- god formidlingsevne og kunnskap!
-Hilde Standal

Jeg fulgte et kurs hos Tone Seppola for å lære grunnleggende tips og teknikker, det anbefales hvis du er interessert i å prøve lufttørkende leire eller keramikk.
-Lena Olsen