Kurs i grunnleggende førstehjelpKursarrangør: Kurs og Sikkerhet AS
Sted: Gardermoen
          Akershus, Ullensaker
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: fra 490

Vårt kurs gir deg kunnskap om generell førstehjelp som kan berge liv. Kurset tar for seg hvordan din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av at lege og/eller ambulansepersonell kommer til stedet.

Innhold:
Kurset vil sette deg bedre i stand til å kunne hjelpe til i de vanligste situasjonene du som person kan komme opp i, både hjemme, på arbeidsplassen og hvor som helst der en akutt situasjon plutselig kan oppstå. Kurset passer for alle som ønsker en generell innføring i førstehjelp, og spesielt for personer som har dette som et krav gjennom sin arbeidsgiver.

Hva er grunnleggende førstehjelp?
Kunnskap om generell førstehjelp kan berge liv, og er noe alle burde ha grunnleggende kjennskap til. Din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av at lege og/eller ambulansepersonell kommer til stedet. Kurset vil sette deg bedre i stand til å kunne hjelpe til i de vanligste situasjonene du som person kan komme opp i, både hjemme, på arbeidsplassen og hvor som helst der en akutt situasjon plutselig kan oppstå.

Krav til opplæring.
Enkelte organisasjoner, bransjer og arbeidsplasser krever at de ansatte skal ha grunnleggende kunnskap om førstehjelp.

Følgende gjennomgås på førstehjelpskurset:
• Generell førstehjelp
• Hjerte- kar og slag
• Praktisk HLR (hjerte- og lungeredning)
• Praktisk bruk av hjertestarter

Varighet på kursbevis:
Kursbeviset for førstehjelp varer pr. definisjon evig. Det kan dog være at en arbeidsgiver stiller krav til at opplæringen fornyes med jevne mellomrom. Dersom det er lang tid siden man sist har praktisert førstehjelp bør man vurdere å gjennomføre opplæringen på nytt.

Kurs på forespørsel:
Det er ikke alltid at de oppsatte kursdatoene passer for alle. Vi er veldig fleksible og stiller gjerne opp dersom noen trenger et kurs på kort varsel. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som ønsker en generell innføring i førstehjelp, og spesielt for personer som har dette som et krav gjennom sin arbeidsgiver.

Forkunnskaper:
• Det er ingen krav om forkunnskaper for å gjennomføre kurset. Det er heller ingen lovfestet nedre aldersgrense, men på våre kurs er det et krav at må man være fylt 16 år for å delta.